Thread Closed 
Bucatarul de la miezul noptii
03 Sep 2011, 22:40
Vazandu-l pe baiat cum isi da boneta jos si se aseza pe un scaun, band un suc si mancand niste briose, isi dadu si ea jos boneta si sortul si se aseza langa el, luans si ea o gura dintr-un suc de portocale, luand si o bucatita mica din tarta.

Atunci, privirea ii fu atrasa de goblinul neprietenos ce aparu din senin in fata Astropufului
'Lui asta ce nu-i convine ma rog? Si ce cauta el aici?
Dar goblinul, parca auzind intrebarea fetei, se grabi sa zica, cu un ton de parca ar fi fost Imparatul Lumii:
"Eu sunt Gondor. Seful Goblinilor. Si am niste treburi importante cu directorul. Dar din greseala am ajuns aici, nu in biroul lui. Cat despre voi.. ce cauta niste elevi atat de mici aici, la ora aceasta?" ii intreba el pe copii, facand niste ochi cat cepele de mari, parca dorind sa le vada mai bine fata, sa-i examineze..
Asta o cam enerva pe Astropufa, sa se holbeze cineva asa la ea, ca la o ciudatenie..

"N-avem somn." ii raspunse Adnana, scurt. " Si acum gatim. E vreo problema?"
Goblinul scoase un raset ciudat, apoi raspunse, pe acelasi ton de mai devreme:
"Eu n-am nicio problema, dar probabil voi veti avea in curand. Poate chiar cand eu voi fi in Biroul Directorilor"
Apoi scoase iar acel raset ce o enerva la culme pe fata.
'Grozav..Asta le mai trebuia. Un Goblin nesuferit!"
Ii sopti lui John la ureche, intr-un moment cand Goblinul nu se mai uita la ei:
"Si acum ce facem? Il blestemam?"
Adnana chicoti usor, la gandul ca s-ar putea sa-l blesteme pe nesuferit. Saau..sa gaseasca alta cale..

[Image: 223174_306257372815173_183194268_n.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Bucatarul de la miezul noptii - by Adnana Hale - 03 Sep 2011, 22:40

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Gustare la miezul noptii Darkason Pain 46 12,491 12 Sep 2011, 21:14
Last Post: Adnana Hale
  Gustarea de la miezul nopþii. Klavdia Belikov 38 6,762 22 Aug 2010, 12:53
Last Post: Luna Slytherin
  Pofta de briose..la miezul noptii Bell Evans 18 4,475 23 Apr 2010, 15:25