Daydream
|
04 Sep 2011, 17:12
(This post was last modified: 04 Sep 2011, 23:32 by Calvin LeBlanc.)
|||
|
|||
Afara soarele trecuse de mult de amiaza, dar cei doi nu pareau sa bage de seama, lasandu-se purtati de cursul firii.Desi astropuful isi terminase cafeaua de ceva vreme, efectele acesteia intarziau sa apara si energia parea sa-l paraseasca cu fiecare vorba spusa, asa ca de data aceasta scoase din geanta pe care si-o uitase sub scaun un pahcet invelit intr-o hartie ce parea sa fie ziarul de acum cateva zile.Era ceva grosolan, nici el nu ar fi mancat ceva impachetat intr-un asemenea mod, dar stiind ca hartia fusese curatata de el insusi printr-o vraja inainte de a fi folosita, nu isi mai facea griji.Desfacu cu grija pachetelul si dinauntru sarira cateva figurine de ciocolata si omulteti de turta dulcedar ii prinse cu grija si ii inchise sub un bol proaspat aparut pe masa.O invita din priviri pe cercetasa sa se serveasca impingand cristalul sub care erau inchise dulciurile vii.Zambi satisfacut muscand capul unui omulet de turta dulce care i se zbatea in palma.
"Ehm...nu sunt nici eu foarte sigur.Cand eram mic bunica mea obisnuia sa le citeasca altor prietene in cafea si in carti,dar eu nu aveam voie sa stau cu ele, pentru ca parintii mei credeau ca e ceva rau - diabolic chiar; dar uneori reuseam sa ma strecor si le pandeam." si facu o pauza pentru a musca si piciorul omuletului de turta dulce."Dar dupa ceva vreme mi-am dat seama ca nu e de loc cum spuneau parintii mei asa ca imi petreceam mult timp cu ea punand-o sa ma invete tot ceea ce stia despre ghicit... Din pacate nu a mai avut mult timp sa ma invete.."iar ochii ii cazura ca intr-un gol si fata i se intrista o clipa. Isi reveni repede din visare, si apuca toarta cescutei indreptand-o in fata sa.Privi atent pret de cateva momente si incepu sa-i dezlege fetei o parte din semnificatiile formelor alambicate ce-i apareau in zat. "Aici apar o multime de mici patratele interalate sau apropiate.Ar putea fi un roi de albine, lucru care ar insemna succes, sansa de imbogatire sau un castig pentru care insa va trebui sa muncesti.Totodata ar putea fi doar niste patratele iar asta inseamna ca prietenii tai sunt persoane cu dublu caracter, care te mint si vor doar sa profite de pe urma ta" si facu o pauza pentru a trage aer proaspat in piept dar si pentru a mentine suspansul.Sper ca e un roi de albine...pentru binele meu sper ca sunt albine.Mai departe... aici sunt niste flori,seamana putin cu cele de floarerea soarelui. Asta inseamna ca dragostea isi va face aparitia si va fi un succes,dar pentru ca langa sunt aceste patratele sensul se schimba complet si iubirea va fi una mincinoasa.Si se opri oftand pentru o clipa.Nu credea ca dragostea va aparea,nu acum , si nici in viitorul foarte apropiat,poate doar mai tarziu cand va fi mult prea ursuz sa se complice cu asemenea lucruri. Intinde-mi palma ceru astropuful umil cercetasei si astepta reactia acesteia. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Daydream - by Calvin LeBlanc - 10 Aug 2011, 15:30
RE: Daydream - by Andreea Black - 10 Aug 2011, 20:19
RE: Daydream - by Calvin LeBlanc - 10 Aug 2011, 22:13
RE: Daydream - by Andreea Black - 11 Aug 2011, 11:36
RE: Daydream - by Calvin LeBlanc - 11 Aug 2011, 12:59
RE: Daydream - by Andreea Black - 11 Aug 2011, 13:26
RE: Daydream - by Calvin LeBlanc - 11 Aug 2011, 15:29
RE: Daydream - by Andreea Black - 11 Aug 2011, 23:59