Thread Closed 
I'm everything you can't control.
04 Sep 2011, 19:24
  • Desiree trase adanc aer in piept si aproape tresari cand a auzit vocea lui Jennifer. Crezuse ca va avea o noapte linistita, in care sa hoinareasca singura prin imprejurimile Castelului; dar acelea au fost doar niste iluzii.
    Voia sa se opreasca odata din fuga aceea fara sens, dar stia ce vor pierde daca il vor lasa pe Viperin sa ajunga inaintea lor in Camera de Zi. Asa ca incerca sa o priveasca cu intelegere pe Jennifer, si nu sa-i arunce o privire incarcata de oboseala si ura.
    - Sunt niste scari langa clasa de Potiuni isi aminti ea. Asta ar trebui sa ne duca in fata pivnitei Viperinilor. Pe urma am mai avea nevoie doar de parola.
    Parola. Ofta cand isi dadu seama ca inca le lipsea asta. Le indica Cercetaselor scarile pe care le mentionase inainte.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'm everything you can't control. - by Desiree Rose Goth - 04 Sep 2011, 19:24