Arta unei iubiri.
|
04 Sep 2011, 20:22
|||
|
|||
De abia asteptam sa posteze careva dintre voi doua capitoulu 1 , si uite ca Scarlett a si facut-o. Ce ma buuucur.
Imi place extrem de tare cum transmiti prin niste cuvinte simple ceea ce simt personajele. Imi place de Lara , dar presupun ca mai sunt si alte personaje despre care sa imi fac o parere la fel de buna. E geniala partea aia cand ea scrie in jurnal. E scris putin si plin de intelesuri , sentimente ... Partea asta : "P.S. Bieti fluturi, i-a ucis ploaia !" - propozitia asta a fost ceea ce mi-a placut cel mai mult din tot capitolul. Este splendida , si are de transmis multe. In continuare am mari asteptari de la voi , dar ma bucur ca pana acum nu ma-ti dezamagit deloc. Astept cu nerabdare Capitolul 2 , care presupun ca o sa o posteze Aylee[ ![]() Daca tot e "Arta unei iubiri" , ma-ti facut sa iubesc ficul asta. Si odata daca am inceput sa-l iubesc , greu o sa ma pot "dezdragosti". Deci iar e chestia aia in mine care striga "Nu vreau sa se termineeee!" Bine ca de abia a inceput ![]() ![]() NEXT! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~Trandafirul unei iubiri~ | Rosalie Vivienne Alden | 26 | 4,226 |
12 Nov 2010, 22:01 Last Post: Luna Slytherin |
|
Umbra unei lumi nevazute | Aylee L. Lovel | 8 | 1,958 |
12 Sep 2010, 17:17 Last Post: Ashlyn Meester |
|
Din confesiunile unei pisici | Kasumi Mikoto | 52 | 7,057 |
22 Feb 2010, 21:43 Last Post: Bella Emily Rose |
|
Sweet Memories.Din viata unei fete sora cu dragostea. | Anna McNair | 7 | 2,681 |
23 Apr 2009, 21:15 Last Post: Ada McNair |
|
Aventurile unei zane | Sharma Sanara | 2 | 2,185 |
18 Mar 2009, 21:13 Last Post: Francesca Diannette |