Courtyard Apocalipse
|
04 Sep 2011, 22:12
|||
|
|||
Eveline vazu cu coada ochiului ca Jennifer se apropia de ea.Stia de ce venea.Vroia sa afle ce se intampla cu Eveline.Iar Eveline simti dintr-o data ca nu vroia sa mai impartasasca cu nimeni viziunile sale.Daca nu era ea,nu aveau cum sa stie ce se intampla.Dar de cand ii pasa ei daca ceilalti se foloseau de ea pentru a afla ceva din viitor?Ei bine,de acum.Se simtea folosita.Un gand ciudat ii trecu prin minte si il alunga,dand puternic din cap de parca ar fi alungat o musca.Isi scarpina alene bratul si tresari de durere cand vazu ca isi infipsese unghiile atat de rau incat isi dadu sangele.Grozav.Avea tot ce ii trebuie,numai sange nu.
Eveline o simti pe Jennifer cum se aseaza pe iarba langa ea,insa nu spuse nimic.Eveline ii fu recunoscatoare pentru asta insa in scurt timp auzi alti pasi si Dominik si Alexander se asezara de-o parte si de alta a ei si a lui Jennifer.Ea inca statea pe iarba cu ochii inchisi cand vorbi : - Stiu ce vreti.Nu am vazut nimic zise Eveline putin mai apasat decat vroia.Auzi pufnetul cuiva si fu sigura ca era Alexander.Si acum urma ... - Da,sigur,vrei sa te credem? chicoti el.Eveline deschise ochii si vazu trei perechi de ochi privind-o.Il privi cu repros pe Alexander. - Sti,ti-as da o palma daca nu as fi obisnuita cu certurile noastre bombani ea ridicandu-se in fund.Alexander ii dadu un mic pumn in umar. - Asa te vreau.Acum,spune-ne ce ai vazut zise el devenind brusc serios.Eveline isi dadu ochii peste cap. - Ti-am spus ca ni.... insa restul propozitiei fu intrerupt de un sunet ce rasuna de pe domenii. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|