La Multi Ani, Ginny Alden ! <3
05 Sep 2011, 00:01
[Image: lamultsianix.jpg]

He He He Devil A venit momentul mult asteptat.Zuz`o este ziua ta ; ai facut 17 anisori si deabea asteptam sa iti spun : La multi ani ! . Asteptam cu nerabdare sa insirui toate intamplarile placuta de care am avut parte alaturi de tine, chiar daca nu ne cunoastem de foarte mult timp ; imi amintesc cum eram noua pe forum si imi venise o idee sa postez la "Sa ne intalnim" pentru a merge mai multi membrii de pe forum la premiera Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 si tu si cu Eveline ati fost de acord Love chiar daca aceea a fost prima "discutie" care am purtat`o mi`ai parut o persoana de treaba ; nu dupa foarte mult timp ti`am cerut id`ul printr`u PM si tu cum esti draguta mi l`ai dat si am avut pentru prima data o discutie adeavarata.Chiar daca deabea ne cunoscusem am ras cu tine o gramada pe mess, si dupa am continuat asa aproape zilnic.Am inceput sa am incredere in tine si ai ajuns sa fii una dintre cele mai bune prietene de pe DM si nu numai.Ador sa vorbesc cu tine, sa radem de tampeniile pe care le facem, sa povestim despre multe lucruri pe care le purtam cu drag in suflet si tot asa.. Imi amintesc cum radeam la telefon sau cum radeai de mine ca aveam nervi ca nu imi mai mergea pc`ul si ii injuram pe aia de la net , sau cand radeam de dirigata ; ai fost plecata in excursia aceea mult asteptata si ti`am dus dorul foarte mult. M`am bucurat insa ca am mai vorbit de vreo doua ori pe mess - traiasca telefonul cu internet Love - si ca ti`ai implinit dorinta . Imi pare bine ca ne`am vazut si "face to face" si am ras o groaza noi doua si Eveline Finna in curand o sa ne vedem din noupentru ca nu scapi de mine, si stii asta foarte bine Finna Esti o persoana minunata, esti intelegatoare, iubitoare, o prietena adevarata, frumoasa,nebuna ca si mine, desteapta, scriitoare, si pot continua sa stii Love O sa tin minte toata viata mea faza cu catusele roz si albastre , si nu numai..dar sunt multe de insiruit; Sa nu mai lungesc cu asta..pentru ca daca as continua as scrie romane si sunt sigura ca o sa devin plictisitoare Whistle TE IUBESC MULT si sper sa ti se indeplineasca mereu toate dorintele, sa fii fericita, iubita si toate celelalte pentru ca iti spun din suflet ca meriti tot ce este mai bun pe lumea asta ! Si iti multumesc ca ai incredere in mine

Love La multi ani, zuza mea ! Love

[Image: images?q=tbn:ANd9GcSWKzZCmg2AKZayKVjPdSj...M2lPOt1aHY]

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
La Multi Ani, Ginny Alden ! <3 - by Jennifer L. Campbell - 05 Sep 2011, 00:01

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  La multi ani, Ema!:x Julieta D. Thibault 13 4,369 30 Sep 2012, 11:48
Last Post: Ema Snow