O poveste la rasarit de soare.
|
05 Sep 2011, 14:25
|||
|
|||
- Ups. Iar am facut-o.
Atat spuse. Stia ca nu era deloc ceea ce se astepta Amara sa auda, dar nu avea habar ce altceva sa spuna. O privi atent si ii studie fiecare trasatura. Parea noua, parea noua si nestiutoare inca, dar asta era o problema a timpului, inca o problema a timpului mai bine spus. - Ma bucur ca ne intelegem. Eu sunt Scarlett, Scarlett Soul. Se intreba daca Amara avea sa rada la partea cu Soul. Era si-ar fi batut joc de asta, adica cum putea o fiinta atat de aroganta si egoista sa se numeasca "Soul" ? Adevarul ca nici ea nu stia, dar de mult nu se ma chinuia sa afle. Ii era bine asa, asa cum era. Trebuia sa recunoasca totusi ca ura faptul ca numele ei dezvalue atat de multe. Era exact caracterizarea directa a Cercetasei si asta o infuria si mai mult pentru ca facea sa se simte oarecum dezgolita, cercetata. - Sper ca nu ai de gand sa stai asa tot timpul. Adica ai putea sa-mi dai o mana de ajutor cu Hot Dog -urile astea. Nu m-as supara. Asta daca vrei si tu unul. Apoi ii zambi afectuos, ca si cum s-ar fi cunoscut de o viata. Nu vroia sa mai fie rea. Se saturase de asta si in definitiv se saturase de tot. Amara, sau cum spusese ca o cheama, nu parea primejdioasa. Scarlett se hotari brusc . 'Pana la urma e doar o fata. Ce poate fi atat de gresit sa ma imprietenesc cu ea ?' isi spuse ea in gand, dupa care in arata fetei un gest de vino incoa. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O poveste la rasarit de soare. - by Scarlett Soul - 23 Aug 2011, 18:53
RE: O poveste la rasarit de soare. - by Amara Leight - 04 Sep 2011, 23:40
RE: O poveste la rasarit de soare. - by Scarlett Soul - 05 Sep 2011, 14:25
RE: O poveste la rasarit de soare. - by Amara Leight - 05 Sep 2011, 16:19
RE: O poveste la rasarit de soare. - by Scarlett Soul - 09 Sep 2011, 16:14
RE: O poveste la rasarit de soare. - by Amara Leight - 14 Sep 2011, 16:32
RE: O poveste la rasarit de soare. - by Scarlett Soul - 17 Sep 2011, 11:26
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ala e un rasarit sau un apus? [join me!] | Braxton Silver Contassy | 10 | 2,623 |
06 Aug 2009, 21:19 Last Post: Braxton Silver Contassy |