Thread Closed 
Raiul baloanelor de spuma
06 Sep 2011, 22:36
Deschise incet ochii. Se astepta sa se afle inca in Baia Perfectilor, intr-o camera, undeva, cazuta. Insa, spre uimirea ei vazu chipul grijuliu al asistentei ce o ungea cu o Potiune de culaorea violet ce, ce-i drept, mirosea a voma. Isi intoarse capul in partea stanga si dadu cu ochii de chipul Viperinului, ce se parea ca fusese deja uns cu Potiunea urat mirositoare, Potiunea de Dezpietrire.
Auzi soaptele acestuia, dar habar n-avea ce se intamplase. Doar lesinase. Si acum se trezise in Aripa Spitalului, intr-un pat moale, iar Potiunea functiona. Simtea cum incet, incet, incepea sa poata sa-si miste in voie mainile, picioarele tot.

Insa, nici nu mai fu nevoie sa-i raspuna baiatului. Raspunse altcineva. Se auzi o voce groasa ce emana superioritatea, respect. Vocea Directorului.
"Iti spun eu ce s-a intamplat"
Auzi Astropufa Directorul. Nu voia sa stie ce s-a intamplat. Banuia si stia ca se va lasa rau pentru ei. Dar nu se puteau lasa asa, cel putin nu acum. Insa, Directorul, parca ghicindu-i gandurile, isi continua parca anume 'discursul'
"Da, eu v-am impietrit. Sunteti Perfecti? Nu. Deci n-aveti ce cauta acolo. Plus ca voi nu trebuie sa stiti de acel secret. Doar eu il stiu. Atat. Aaa, 100 de puncte de la Astropufi si 100 de la Viperini. La revedere!"
Zise acesta, apoi iesi pe usa, cu Pelerina neagra fluturandu-i in spate.

Insa, Astropufa nu putea accepta asta. Asa ca ii trimise lui Darkason un gand, precauata fiind, fiindu-i teama sa n-o auda Directorul sau Asistenta:
'Nu ma las batuta..Nu acum. Voi intra si voi descoperi ce e cu camerele acelea ciudate..Esti sau nu cu mine?'

[Image: 223174_306257372815173_183194268_n.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Raiul baloanelor de spuma - by Darkason Pain - 31 Aug 2011, 13:46
RE: Raiul baloanelor de spuma - by Adnana Hale - 06 Sep 2011, 22:36