Inscrieri Dezvoltarea istorica a cunostintelor actuale despre alimentatia cu spiridus
08 Sep 2011, 09:47 (This post was last modified: 08 Sep 2011, 09:48 by Jennifer L. Campbell.)
Mwhahaha Devil vreau si euu Devil
Nume: Jennifer Laurette Campbell
Reteta: Stati mai intai sa imi storcesc un pic creierii , mai mult singurul neuron pe care il am Thinking reteta preferata..reteta preferata..Thinking Aha, am gasit Cool Pai, reteta preferata din carne de spiridus este urmatoarea.
Va spun in mare cum se face ca sa nu adormim pe aici ; dai cu niste margarina tigaia in care vei prepara friptura dupa care asezi o plapuma de cartofi peste.Pui piper, sare, delicat, bla bla bla, dupa care asezi peste niste copanele de spiridus fragede.Mai presari o data cu toate cele, dupa ca gustul sa fie unul nemaipomenit pui niste sange de Incuiat.Le bagi la cupton cam o jumatate de ora si Voilla, o minunatie de friptra din carne de spiridus. =p~

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Inscrieri Dezvoltarea istorica a cunostintelor actuale despre alimentatia cu spiridus - by Jennifer L. Campbell - 08 Sep 2011, 09:47

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cum sa ai grija [ sau nu ] de un spiridus de casa Ginny Malfoy 1 1,204 23 May 2011, 11:33
Last Post: Melisse Y. Carter
  [INCHIS] Dezvoltarea cunostintelor despre alimentatia cu spiridusi de casa Ginny Malfoy 17 3,854 23 May 2011, 11:22
Last Post: Melisse Y. Carter