I'll never be alright.
|
08 Sep 2011, 13:13
|||
|
|||
Tora se simti trasa la o parte. Se uita dupa fantoma, sa vada daca plecase insa aceasta le urmarea. O auzi pe Dess cum rosti o vraja. Fantoma se opri. Insa nu parea ca farmecul va tine prea mult. Trebuia sa faca ceva.
"Cred ca e vremea sa fugim." spuse aceasta uitandu-se la Dessire. Usa era in capatul celalalt al camerei. Vraja incepu sa-si piarda efectul. Cele doua fete alergara cat putura de repede la usa. Fantoma veni dupa ele. "Vraja aia nu tine prea mult" isi spuse cercetasa in gand. Mai avea doar un metru. Apasa rapid clanta si iesira. Dessire tranti usa in urma ei. Spre fericirea lor fantoma nu mai aparu. Sigur fusese de la oglinda. "Cred ca mi-a ajuns atata actiune pentru o noapte." spuse Tora facand haz de necaz. Simti cum somnul o acapareaza. "Ma duc sa ma culc. Noapte buna! Mi-a facu placere sa te cunosc oficial." Se retrase incet. Nici nu isi dadu seama cand ajunsese in camera ei. Se baga in pat si adormi in mai putin de doua minute. Topic closed. Edit By Raizen Puncte Cercetasi - 160 Topic Closed ! Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|