Printre campioni
|
08 Sep 2011, 14:20
|||
|
|||
Il cerceta pe baiat cu curiozitate , neintelegand motivul pentru care acesta era asa de inspaimantat . Mieunase slab si ii mai daduse o labuta peste fata lui . "Hmm , ce are pustiul ? De ce e atat de speriat ? " Toarse incet si se ghemuise la pieptul lui cald punandu.si labele din fata sub capul ei micut si inchizand ochii . Ramasese asa pentru un timp indelungat si visand la o masa copioasa cu multa carne . Isi scuturase capul , luandu.si mintea de la acele ganduri , insa nu reusise . Se ridicase in cele patru picioare si sarise de pe astropuf . Asezandu.se in fund , isi luase o laba si se spalase incet si cu mult zgomot , ignorandu.l complet pe baiat .
"What the ... acum stiu de ce era el speriat !! Sunt inca transformata in pantera . Hopa ! Am uitat complet acest amanunt . " Scoase un simplu sunet , straniu , si cu doi ochi blanzi , tristi , aruncati asupra lui John , se ascunsese in spatele unui dulap mare pana in tavan din lemn de nuc si statuse acolo pentru aproximativ 3 minute . Cand se intorsese , numai era nicio pantera . O fata inalta , cu parul verde si doi ochi movi patrunzatori si totusi neexpresivi , mergea lent pana ajunsese la un metru distanta de cealalta persoana din incapere. "Scuza.ma pentru .. mnah , pantera . Am uitat ca eram inca transformata . N.am vrut sa te sperii . " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,376 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |