Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa
08 Sep 2011, 19:19
(08 Sep 2011, 11:48)Egon Xaver Hardwich Wrote: Mai, am eu o mica idee. Pentru inceput, sa organizam alegeri de lider la DE si OP; sa se inscrie mai multi pt alegeri, sa fie facut topic pt alegeri, DAR sa nu fie scris NUMELE candidatilor. Adica lucrurile sa decurga astfel: Gigel Tractoristul vrea sa fie lider DE, ii da PM unui admin sau cuiva care sa se ocupe de alegeri si in minim 7 randuri ii scrie de ce crede el ca merita. Dupa ce se aduna mai multi aplicanti, cel responsabil cu alegerile va scrie asa:
Candidati pt DE: X - (motivatia lui Gigel Tractoristul)
Y - ...etc
Iar in topicul ala, membrii sa-si exprime parerea , sa voteze 1 lider DE si1 lider OP. Cum numele sunt ascunse, nimeni nu va sti nimic, total secrecy.
Dupa ce se aleg liderii, sa se creeze fise de aplicatie pentru DE si OP si sa fie postate de altcineva decat liderul. Aplicatiile se vor completa si trimite prin PM, redirectionate spre liderul ales, iar daca liderul accepta, atunci respectivul e membru si va putea intra intr-un eventual forum ascuns bine si parolat.

Ok, ce ziceti? Nu aruncati cu rosii. M-am gandit ca asa ar avea farmec si corectitudine.

i totally agree

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Devoratorii Mortii/Ordinul Phoenix+Plot pentru urmatoarea Cupa - by Isolde du Maurier - 08 Sep 2011, 19:19

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Scuze, dar ai inchis topicul pentru abonari. Unde postez? Alexandra Victoria Cooper 5 1,574 07 Feb 2012, 21:52
Last Post: Isabella River
  Intrebare pentru membrii Kennya Allen 6 1,584 05 Feb 2012, 22:06
Last Post: Kennya Allen