Ohne zuckerzusatz.
|
09 Sep 2011, 10:55
|||
|
|||
De ce sa te apropii de oameni? De ce sa faci vreun efort cat de mic pentru asta? Cand Dumnezeu au dovedit oamenii ca merita asta? Toate conflictele lor sunt orbesti, toate principiile lor urmaresc aceeasi linie - binele, cum sa le fie lor (in rare cazuri si familiei lor) bine, si acest lucru sa se implineasca prin cele mai simple si economice metode posibile.
Se enerva putin ca nu reusea sa priceapa ce scria pe acea diploma, dar privirile i se inseninara subit, iesite din ceata gandurilor. Era scrisa in Reptomita, nu putuse sa-si dea seama de asta deoarece se concentrase pe total altceva pana atunci. Cineva, o eleva, ii confirma observatia: <<-Ma scuzati. Nu doresc sa va deranjez, dar daca nu stiti reptomita nu veti reusi sa cititi aceasta diploma.>> "Nicio problema. Aa da, sigur, am observat si eu ca este reptomita. Hmm.." ii spuse el politicos, holbandu-se in continuare la diploma. 'Dar ce sa caute o diploma in Reptomita la Hogwarts?' se intreba in gand, mirandu-se. <<Daca doriti, v-o pot traduce eu>> "Chiar va rog. Cunoasteti limba din nastere sau..?" o intreba curios, intorcand capul catre ea si sagetand-o cu privirea sa de un albastru bizar. "The Dark Lord will rise again, Crouch! Throw us into Azkaban; we will wait! He will rise again and will come for us, he will reward us beyond any of his other supporters! We alone were faithful! We alone tried to find him!" - Bellatrix Lestrange
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ohne zuckerzusatz. - by Egon Xaver Hardwich - 07 Sep 2011, 12:50
Ohne zuckerzusatz. - by Aylee L. Lovel - 08 Sep 2011, 15:08
RE: Ohne zuckerzusatz. - by Egon Xaver Hardwich - 09 Sep 2011, 10:55
RE: Ohne zuckerzusatz. - by Aylee L. Lovel - 09 Sep 2011, 16:11
RE: Ohne zuckerzusatz. - by Egon Xaver Hardwich - 09 Sep 2011, 21:44
RE: Ohne zuckerzusatz. - by Aylee L. Lovel - 12 Sep 2011, 12:52
|