A morning story.
09 Sep 2011, 20:31 (This post was last modified: 09 Sep 2011, 21:28 by Scarlett Soul.)
- Eu ? Aici nu exista Eu, draguto. Aici, pe scaunul asta ... ezita o clipa si scapa un oftat. Uneori ii era atat de greu sa se faca inteleasa. Aici, continua ea, chiar in fata ta, este Nimeni.
Apoi schita un zambet din tot sufletul, tot sufletul lui Nimeni cum s-ar zice. Acel zambet marunt se transforma intr-un ras pe cinste. Daca te asezai sa asculti puteai sa deslusesti tristetea, nefericirea din acel glas de copil.
'Nu mai sunt copil. De mult. Iar inocenta a murit odata ce a aparut constiinta.' isi spuse ea, intorcandu-si din nou privirea spre fereastra.
'Ne credem toti atat de puternici, parca fiecare ar conduce lumea, dar nici unul nu realizeaza cat de slab este de fapt.' spuse ea, gandindu-se la Cineva. Nimeni se indragostise odata de Cineva, dar relatiile nu erau posibile gand era distanta aceea kilometrica. Poate daca ar fi fost ea Altcineva. Dar nu. Nu. Ea era Nimeni si nimic nu putea schimba asta.
'Cineva. ' ii se contura numele in gand. Ii simtea taisul literelor cum ii sfasie sufletul, dar nu-i pasa, nu-i mai pasa. 'El era singurul care-mi vedea temerile, fragilitatea, incapabilitatea de a lupta cu o lume pe care ma prefac a o domina, dar in raport cu care nu reprezint nimic. Cineva.'
- As alege de asemenea viitorul. Desi imi e frica, ma sperie lumea noua si mai ales oamenii care judeca. Toata lumea judeca. De ce ?
Ar fi vrut sa ii spuna mai multe, dar se temea ca fata nu avea sa inteleaga. Nu, nu inca.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
A morning story. - by Scarlett Soul - 30 Aug 2011, 10:09
RE: A morning story. - by Isolde du Maurier - 04 Sep 2011, 00:24
RE: A morning story. - by Scarlett Soul - 05 Sep 2011, 14:13
RE: A morning story. - by Isolde du Maurier - 05 Sep 2011, 19:39
RE: A morning story. - by Scarlett Soul - 09 Sep 2011, 19:52
RE: A morning story. - by Isolde du Maurier - 09 Sep 2011, 20:06