Two sides twist and then c o l l i d e
|
09 Sep 2011, 23:48
|||
|
|||
Kennya il fixa cu privirea.
"Asa vorbesti cu toate femeile?" rase la gandul asta. Cineva ii urmarea? Nu. Era doar o impresie. Sau nu? Se uita in spate fugar si nu vazu nimic care sa-i atraga atentia in mod special. 'Interesant?' zambi in sinea ei. "Da, chiar stiu un loc mai... interesant. Chiar poate prea interesant. Ar trebui sa ma simt onorata pentru ca am parte de un regim special din partea ta. Iar despre celelalte preferinte... La timpul potrivit." Un fulger brazda iar cerul, iar Kennya ii intoarse spatele baiatului, mergand in directia opusa. Ii facu cu degetul sa o urmeze. Picuri mari de ploaie incepeau sa cada asupra lor, iar Kennya simti aceasi prezenta de mai devreme. Isi ridica capul si simti picaturile de ploaie pe frunte. Auzea murmure trecand pe langa magazine si exclamatii aproape nepermise.Se parea ca Aleea Nocturn era mai vie noaptea decat ziua, desi vedeai foarte putine dovezi care sa sustina acest lucru. Isi arunca gluga pe cap ascultand cu atentie pasii baiatului din spatele ei. Brusc coti la stanga. Un om tresari speriat de miscarea fetei. Era doar luat prin suprindere de aparitia lor brusca. Kennya ajunse in fata unui bar vechi,foarte asemanator cu un motel. Intra si auzi pe cineva trantind usa in spatele ei. Se uita in jur explorand imprejurimile. Se uita repede spre tejgheaua unde barmanul statea de vorba cu o alta persoana. Il saluta din mers si ii mima ca vrea sa-l roage ceva mai tarziu. Acesta dadu din cap in semn de aprobare, iar viperina ii arata o masa unde sa stea. Se aseza cu zgomot pe scaun si se uita acum la o femeie care fuma dintr-o pipa si spre mirarea ei, reflexia baiatului se vedea in fumul ce urca spre tavan. Se uita cu coada ochilului la el si se indrepta mai bine in scaun. "Se pare ca nu am facut cunostiinta cum trebuie. Ce-ar fi sa-mi spui cate ceva despre tine. Ah, de asemenea o sa-i cer barmanului sa ne dea o camera mai...privata sus. M-am gandit ca e destul de...Interesant." si ii facu cu ochiul. Abia dupa cateva momente isi dadu seama cat de stupid a sunat totul. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Two sides twist and then c o l l i d e - by Egon Xaver Hardwich - 09 Sep 2011, 18:30
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Kennya Allen - 09 Sep 2011, 20:44
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Egon Xaver Hardwich - 09 Sep 2011, 21:24
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Kennya Allen - 09 Sep 2011, 22:13
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Egon Xaver Hardwich - 09 Sep 2011, 22:54
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Kennya Allen - 09 Sep 2011, 23:48
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Egon Xaver Hardwich - 10 Sep 2011, 13:19
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Kennya Allen - 10 Sep 2011, 17:37
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Egon Xaver Hardwich - 12 Sep 2011, 15:08
|