Two sides twist and then c o l l i d e
10 Sep 2011, 13:19
<<Asa vorbesti cu toate femeile?>>
"Da, sa fiu sincer, da. Pun politetea in primul plan, si nimeni nu s-a plans de asta pana acum. Deci poti fi mandra, esti exceptia." rase si el la randul sau, in tandem cu ea.
<<Da, chiar stiu un loc mai... interesant. Chiar poate prea interesant. Ar trebui sa ma simt onorata pentru ca am parte de un regim special din partea ta. Iar despre celelalte preferinte... La timpul potrivit.>>
"Da..simte-te onorata. Ok, ar trebui sa iau un carnetel cu mine, sa-mi notez ce va urma ?"

Raspunse la semn, urmand-o tacut. Ii fu imposibil sa nu observe reactiile celor din jur cand o vedeau. Sigur, cine nu ar fi ridicat macar o spranceana, caci era intepata chiar si in mersul sau, cu pasi grabnici si opintiri, cu schimbari atat de bruste de directie. Daca ar fi fost s-o compare cu ceva, cel mai potrivit i se parea..un semn de exclamare mergator. Si asta il magnetiza in cel mai straniu mod posibil, caci nu stia niciodata la ce sa se astepte.

Ajunsera, intr-un final, intr-un bar, in care domnea aceeasi atmosfera sumbra ca si pe restul aleii. Ii starni curiozitatea mai ales fumul ce se ridica din pipa unei doamne, ce avea capacitatea de a reflecta ceea ce se afla in jur...sau poate doar ce dorea cel ce se uita sa vada? In fum, intalni chipul partenerei sale, si in gand nu-i putu aparu decat universalul adjectiv...interesant.

<<Se pare ca nu am facut cunostiinta cum trebuie. Ce-ar fi sa-mi spui cate ceva despre tine. Ah, de asemenea o sa-i cer barmanului sa ne dea o camera mai...privata sus. M-am gandit ca e destul de...Interesant.>>
"A, scuzele mele sincere. Sunt Egon si nu-mi plac oamenii, tu? Sigur, am cateva exceptii si de la aceasta regula, te-ar interesa sa fii una? Dar imi place cum imi planifici timpul. Cred ca am sa te angajez ca organizator al agendei mele, de-acum inainte. Te tenteaza postul?" ii spuse zambind, fara s-o scape din ochi, de teama sa nu-i piarda vreo reactie...

"The Dark Lord will rise again, Crouch! Throw us into Azkaban; we will wait! He will rise again and will come for us, he will reward us beyond any of his other supporters! We alone were faithful! We alone tried to find him!" - Bellatrix Lestrange
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Egon Xaver Hardwich - 10 Sep 2011, 13:19