Splendora Cromwell
|
10 Sep 2011, 16:36
(This post was last modified: 10 Sep 2011, 21:05 by Splendora Cromwell.)
|||
|
|||
Splendora Aghata Cromwell Provine dintr-o familie de vrajitori puri. Tatal sau, Marvin Cromwell, are grija sa ii arate tainele magiei pe cand odorul sau era copil, iar mama sa, Delora Crane, pe numele de fata contribuie si ea, invatand-o tainele ierburilor pentru a putea vindeca trupul. In prezent, tanara este studenta in anul 4 la Hogwarts, in casa Viperinilor. Are 15 ani. Ca si aspect fizic, ea poate fi caracterizata ca fiind inalta si subtire, cu ochii verzi si piele alba ce se asorteaza perfect cu parul sau auriu. Este o fire impulsiva, creativa, agera. Se descurca bine la limita; deasemenea, se descurca foarte bine cu bagheta. Este un elev model, de aceea stie foarte multe farmece pe de rost. Ii place sa adune ierburi diferite cu care, mai apoi, face portiuni pentru vindecare si nu numai. Adora mirosul zambilelor, al crinilor in floare, al lavandei si al albastrelelor culese in miez de noapte pe langa lac. Splendora are inca un frate, Ethan Cromwell, primul nascut al familiei; mult diferit de ea, Ethan este o fire cu un comportament exemplar dar cu caracter ce lasa de dorit. Persoana din spatele Splendorei: Imi place mult sa ma regasesc sub numele personajului meu, motiv pentru care nu-mi voi dezvalui numele adevarat. Prietenii imi spun Splendi. Am 19 ani impliniti si joc rpg de mai bine de 2 ani. Profitand de faptul ca roscata privea in alta parte, Splendora se apropie usor prin spate furandu-i bagheta. "La dracu! De ce oare m-oi fi bagat eu in asta?" Observand ca misterioasa tipa se intoarce rapid inspre ea, ridica bagheta si adauga soptit: "Fidelius" catre cel ce statea in fata tipei. "La dracu! E un lider..." [/size] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|