Two sides twist and then c o l l i d e
10 Sep 2011, 17:37
“Mi se pare mie sau o spui ca si cum politetea asta are ca scop ceva? Ai multa incredere in tine. Voi vedea cat de mandra voi fi in cazul asta. Eu sunt Allen. Kennya Allen. Si imi place sa ma folosesc de oameni. Cel putin de o mare parte din ei. De fapt, cred ca pot sa-i numar pe degete pe cei de care nu ma folosesc. Si ca tot veni vorba de exceptia asta de la regula, ce te face sa imi propui asta?”

Ultima intrebare o puse cu o naivitate iesita din comun. Nu era curioasa, insa ceva o atragea la modul cum baiatul vorbea. Isi scutura incet capul, revenind cu picioarele pe pamant. Nu ii placea sa fie dusa cu zaharelul. Incepu sa fie ceva mai grijulie in discutia lor si isi trecu mana prin par. Ii facu semn barmanului sa vina la masa lor, iar fata se uita inca o data la reflexia baiatului din fumul venit din pipa femeii de langa ei. Incerca oare sa-l evite?

“Ce bei? Oh, dar eu nu iti planific deloc timpul, tu ai ales sa vi dupa mine. Dar daca imi faci o propunere atat de interesanta, cum as putea sa refuz?"

Kennya isi stranse pelerina mai strans in jurul ei incercand sa sfideze frigul ce venea de afara ori de cate ori cineva intra in bar. Umiditatea era crescuta, iar soaptele oamenilor cresteau in intensitate. Viperina inainta cu scaunul si se lasa peste masa cu mainile pe lemnul uzat de vreme, insa ochii nu il urmareau pe Egon, ci isi fixa privirea la fereastra din spatele lui si la forma tunetelor de afara.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Kennya Allen - 10 Sep 2011, 17:37