Two sides twist and then c o l l i d e
|
12 Sep 2011, 15:08
|||
|
|||
<<Mi se pare mie sau o spui ca si cum politetea asta are ca scop ceva?>>
"Nu,chiar deloc. Asa pare?...Nu,nu. Asa e natura mea in general." ii spuse,usor mirat de impresia pe care o dadea. Categoric nu era vorba de asa ceva, ci asa fusese crescut si asa i se parea normal. <<Ai multa incredere in tine. Voi vedea cat de mandra voi fi in cazul asta. Eu sunt Allen. Kennya Allen. Si imi place sa ma folosesc de oameni. >> "Nu am incredere, ci ma bazez pe mine. Tot timpul, caci cei din jur nu pot fi decat inselatori. Oh,frumos hobby, avem ceva in comun. Sigur, nu ma folosesc de ei, scopul scuza mijloacele, in general... termenul de 'a ma folosi'e dur, desi cat se poate de real." <<Cel putin de o mare parte din ei. De fapt, cred ca pot sa-i numar pe degete pe cei de care nu ma folosesc. Si ca tot veni vorba de exceptia asta de la regula, ce te face sa imi propui asta?>> "Nu stiu. Probabil mi-a vorbit intuitia. Conteaza ce m-a facut?" ii zambi cu franchete. Probabil chiar vorbise intuitia din el, desi acest lucru se intampla foarte rar, el fiind un om cat se poate de rational si calculat. <<Ce bei? Oh, dar eu nu iti planific deloc timpul, tu ai ales sa vi dupa mine. Dar daca imi faci o propunere atat de interesanta, cum as putea sa refuz?>> "Lichior de cafea. Ce te face sa crezi ca iti permiteam sa ma refuzi?" O privea deosebit de submisiv, fara sa-si dea seama, dar in niciun caz obsesiv. Mai arunca un ochi din cand in cand si in jurul sau....la fumul ce iesea din pipa acelei femei. Cu alte cuvinte, tot la partenera sa se uita. Si nu cu vreun interes anume. Poate tot intuitia il punea sa faca acest lucru? Sau poate fata il magnetiza? Sigur se intampla acest ultim fapt, altfel nici nu ar fi urmat ceva ce nu i se parea...interesant. "The Dark Lord will rise again, Crouch! Throw us into Azkaban; we will wait! He will rise again and will come for us, he will reward us beyond any of his other supporters! We alone were faithful! We alone tried to find him!" - Bellatrix Lestrange
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Two sides twist and then c o l l i d e - by Egon Xaver Hardwich - 09 Sep 2011, 18:30
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Kennya Allen - 09 Sep 2011, 20:44
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Egon Xaver Hardwich - 09 Sep 2011, 21:24
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Kennya Allen - 09 Sep 2011, 22:13
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Egon Xaver Hardwich - 09 Sep 2011, 22:54
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Kennya Allen - 09 Sep 2011, 23:48
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Egon Xaver Hardwich - 10 Sep 2011, 13:19
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Kennya Allen - 10 Sep 2011, 17:37
RE: Two sides twist and then c o l l i d e - by Egon Xaver Hardwich - 12 Sep 2011, 15:08
|