|
Printre campioni
|
|
12 Sep 2011, 16:39
|||
|
|||
|
Capul ii zvacnea puternic , nelasandu.se sa o loveasca pe viperina in continuare , iar aceasta gemea inabusit , incapabila sa mai faca vreo miscare . Cazuse pe ceva moale , insa nu stia deloc pe ce , auzea niste sunete ciudate , care se formasera incet incet in niste cuvinte , dar nu putea sa le inteleaga . Incercase sa deschida ochii , insa acestia o usturau cumplit si nu o lasau sa priveasca cum trebuie in fata ei . Daduse sa se ridice , insa picioarele ei erau complet amortite . "Ce naiba se intampla cu mine ? De ce nu imi revin ? De ce sunt asa de vegetala ? "
Oftase slab , scurt , obosita si se daduse intr.o parte , stand si ea pe cimentul rece ce era dedesubtul lui John . Raceala lui o ajutase sa isi mai revina putin , insa nu de tot . Gemuse isteric si isi ridicase capul greu , inceercand sa il tina drept . Grea treaba . Nu reusea sub nicio forma . Ziceai ca avea febra nu de alta , la cum se simtea . Mormaise niste cuvinte pe care nici ea nu le cunostea si cazuse pe spate , lovinduse zdravan pe coaste . "Minunat ! Imi este dat sa mor aici sau ce ? " "Ahm .. nu stiu ce e cu mine , ai vreo idee unde suntem? " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| ~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,573 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |
|

![[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]](http://i1234.photobucket.com/albums/ff405/afroditadaphne/Formysweetsis_zps9d530966.png)