Printre campioni
|
12 Sep 2011, 17:35
|||
|
|||
Se tarase in spatele lui John , fara niciun sunet , exact ca un sarpe , pana la o balustrada , care , in mod intamplator , aparuse in acea incapere . Nu isi amintea sa o mai fi vazut pana atunci , insa , era cel mai bun punct de sprijin pe care il gasise pana in acel moment . Se prinsese zdravan de bara acesteia si se ridicase in picioare . Rasuflase usurata si facuse cativa pasi , in semn de incercare . Reusise , cat de cat , dar ameteala pusese stapanire pe ea pe cat timpul trecea mai repede . Se strambase din nas si se prinsese de balustrada , asteptand sa ii treaca paranoia .
"Nu stiu unde ne aflam , si pe moment nici nu vreau sa aflu . Vreau doar sa imi revin . Scuza.ma ca sunt asa , si ca tip astfel , cred ca strig , dar nu stiu nici macar ce vorbesc . Pe bune ! " Se frecase usor la cap si la maini si isi daduse parul pe spate , limpezindu.si gandurile . Simtea cum durerea se amplifica cu fiecare miscare , dar nu avea de gand sa o mai suporte mult timp . Ii facuse cu ochiul lui John si isi inchisese ochii . Intrase in ea cu spiritul ei , cautand sursa durerii ei absurde . O gasise dupa multe cautari prin van , dar , aceasta parea exact ca un ciocan mare din sticla . Ramasese locului , incercand sa gaseasca vreo cale sa il sparga cu ceva . Zambise usor , viclean , la marginea gurii si din ochii ei iesise foc . Nu mai facuse asa ceva pana in acel moment , dar , vroia sa scape de acea durere cu toata forta , chit ca va urma sa moara pentru asa ceva .Un zgomot surd , ca de sticla sparta , se auzise in acea "incapere" a mintii ei iar viperina se reintorsese in realitate . "Am revenit . Deci , ce am pierdut ? Ai gasit ceva important ? " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,373 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |