Printre campioni
|
17 Sep 2011, 20:19
|||
|
|||
O liniste inmormantala se asezase ca un zid intre cei doi . Eliza nu mai stia ce sa creada . Era sau nu fondatorul casei ei . Vroia sa il pun la intrebari . Luase o pozitie relaxanta , serioasa , si privindu.l in continuare in ochi , il intrebase .
"Cum de se face ca inca mai sunteti in scoala ? Daca intr.adevar sunteti fondatorul casei Viperin , ce mai cautati aici ? " Chipul acesteia se incordase si apoi pe fruntea lui aparusera cute de incruntare . Ochii lui negrii strafulgerau de mai multe ori , iar chipul palid si stapan de sine al lui Green se oglindea in acestia . "Nu e treaba unei domnisoare sa ma intrebe ce fac si pe unde merg . Mai degraba te.as intreba pe tine ce cauti in acest secol ! Nu pari deloc de printre aceste locuri si nu ai facut salutul viperinilor atunci cand te.ai intalnit cu mine . Si cu atat mai mult , nu m.ai recunoscut ceea ce ma face sa cred ca esti inconstienta pe unde umblii . Cat despre numele tau , am vazut ca ai ezitat putin la acest capitol , ceea ce mi.a sustinut banuiala . Ce ai de zis in privinta aceasta ? " Eliza tacuse din gura si cu capul aplecat . Se daduse din gol . Fara sa isi dea seama o facuse . "Da , aveti dreptate . Am ajuns aici din greseala . Nici macar nu stiu cum . Vroiam sa merg in sala de arhive ca sa vad daca intr.adevar sunt in anul 1007 . " "Sigur ca esti in acest an daca eu sunt prezent . Si in legatura cu faptul ca ai ajuns aici din greseala , o sa vedem cum sa te trimitem inapoi . Din ce an vii ? " "2011" "Din ce parte a castelului ai ajuns ? " Eliza ramasese fara cuvinte , nu avea nicio idee . Doar un singur amanunt . "Undeva unde erau multi paianjeni . " Viperin daduse din cap si incepuse sa mearga prin locul prin care venise si Green . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,373 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |