Capitol nou
18 Sep 2011, 13:04
Cassy abia trecuse de zid, era destul de entuziasmata sa inceapa inca un an la Hogwarts, abia astepta sa revada pe toata lumea. Cand observa ce aglomerat si frig era pe peron se hotari sa intre in tren pentru a prinde un loc bun si pentru a mai scapa de marea de elevi fericiti si de parinti cu lacrimi in ochi. "Oare asa fusesera si parintii ei cand plecasera ea si Rose?" ii veni dintr-odata in minte cercetasei. "Eu nu am fost ca acesti copii, nu eram fericita sa vin aici, doar nu aveam de ales, iar daca eu am fost diferita probabil si parintii mei" isi raspunse ea singura, mai mult pentru a isi gasi o scuza ca a plecat asa fara sa isi ia " La revedere" de la parinti.
Cu gandurile in alta parte, intr-un final Cass ajunse in tren, si observa o fata care ei i se paru ca plange. Nu o cunostea, deci presupuse ca era in anul 1. De obicei nu ii placea sa vada oameni tristi, dar ceva la fata asta o facu sa se duca langa ea.
- Pot sa stau aici? intreba cercetasa cu un usor zambet pe buze.

OOC: Sper ca nu te superi ca am continuat eu, daca te superi da-mi un PM si sterg imediat

[Image: a-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Capitol nou - by Amara Leight - 14 Sep 2011, 16:42
RE: Capitol nou - by Cassandra Alden - 18 Sep 2011, 13:04