A morning story.
|
18 Sep 2011, 14:05
|||
|
|||
India o privea mirata pe Scarlett. Nu fusese niciodata o mare filozoafa, si se pricepea doar la chestii simple, sau care ii veneau pe moment. Se uita la ea serioasa si ii spuse cu voce joasa si trista.
"Nu inteleg despre ce e vorba. Chestiile complicate imi dau batai de cap. Sunt doar un om obisnuit, care nu are nimic special, si nu iese in evidenta. Sunt doar o fata banala, ca oricare alta. Cine sunt eu? Intrebarile simple cer raspunsuri elaborate si complicate. Putini sunt cei care inteleg viata cu adevarat. Am incercat de multe ori sa filozofez la tainele vietii, dar niciodata nu am reusit. Pentru ca nu sunt speciala. Sunt doar o fosta balerina, care nu avea creier, devenita dintr-o data un mic pestisor in oceanul lumii. Prins intr-un vartej, care vrea sa se afirme si sa se faca cunoscut, dar nu are nimic aparte pentru a reusi." Genele lungi si negre ii umbreau ochii de culoarea ciocolatei. Parul negru si drept ca lama cutitului ii atarna fara viata pe spate. Cine s-ar fi uitat la ea ar fi stiut ca nu e speciala, e doar o fata draguta, uneori frumoasa. Insa ochii ei ascundea un mister, iar buzele ei pecetluiau un secret. THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A morning story. - by Scarlett Soul - 30 Aug 2011, 10:09
RE: A morning story. - by Isolde du Maurier - 04 Sep 2011, 00:24
RE: A morning story. - by Scarlett Soul - 05 Sep 2011, 14:13
RE: A morning story. - by Isolde du Maurier - 05 Sep 2011, 19:39
RE: A morning story. - by Scarlett Soul - 09 Sep 2011, 19:52
RE: A morning story. - by Isolde du Maurier - 09 Sep 2011, 20:06
RE: A morning story. - by Scarlett Soul - 09 Sep 2011, 20:31
RE: A morning story. - by Isolde du Maurier - 09 Sep 2011, 21:25