Cine vrea sa afle despre o a 8-a carte !!!
10 Jan 2008, 16:14
Nu poti face HP8 :-| nu ai dreptul sa faci asta. Si nici nu e corect. Ideea e in totalitate a lui J.K.Rowling. Oricum, eu una nu cre k as citi o carte kre nu este HP (pt mn, k sa fie HP tre sa fie scrisa de J.K :|) personajele, intamplarile anteriaore, TOT Harry Potter a fost facut de J.K.Rowling. Si oricum, din cate am auzit, autoarea planuieste sa mai faca o carte, din pacate nu avandu'l k personaj principal pe Harry, deci nu ar fi continuarea de la al saptelea. Vrea doar sa reinvie povestea cu Hogwarts-ul.
Deci, cum am zis, degeaba faci o a opta carte deoarece, dak va fi publicata ( totusi, eu zic k nu ai sanse ) nu va fi cv international, numai in Romania. A mai incercat asta un copil portughez sau nuj sigur cum, dar nu s'a vandut altundeva dekt in tara lui. Incearca sa te pui in locul lui Jo: sa zicem k ti'a venit odata o idee geniala, te apuci sa scrii o carte, succesul e enorm si devi bogat. Apoi cineva incearca sa iti fure ideea si face o continuare a cartii tale: pai asta e cv corect??
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Cine vrea sa afle despre o a 8-a carte !!! - by Ginny Malfoy - 10 Jan 2008, 16:14

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Tu esti eu!Eu cine sunt? Layla Wong 37 8,837 06 Oct 2010, 20:41
Last Post: Jessica F. Jersey
  Cine bate in sufletul meu? John Weasley 8 2,295 01 Nov 2008, 22:32
Last Post: Arianna Lovegood