Printre campioni
|
20 Sep 2011, 18:24
(This post was last modified: 20 Sep 2011, 18:25 by John Romulus.)
|||
|
|||
John o prinsese pe fata exact in momentul in care aceasta fusese la cativa centimentri de o cazatura urata.O tinea acum in brate continuand sa o zgaltatie si sa o strige nestind ce altceva sa faca.Momentul in care Eliza isi revenise veni ca o usurare pentru baiat.John rosi si o ajuta pe fata sa se sprijine pe picioarele ei.Se uita apoi la ea fiindu-i frica ca fata isi va pierde din nou echilibrul.
''Trebuie sa imi explici odata ce e cu chestiile astea pentru ca eu nu mai inteleg...'' Se uita apoi in jur, si isi dadu seama ca cei doi se aflau din nou intr-un coridor lung si foarte asemanator cu cel pe care mai fusesera.Nu stia unde se afla sau de ce se afla acolo, in acel an.Fusese o zi groaznica,aproape murise si se facu de ras in fata tuturor desi invinsese.In acelasi timp o vazu pe fondatoarea casei lui.Simtea cum toate lucrurile parca erau impotriva lui.Lovi cu piciorul un candelabru aflat aproape de el si acesta cazu,producand un zgomot puternic pe podeaua de marmura.Se aseza jos langa fereastra nestiind ce sa faca in continuare.Ar fi vrut sa fuga undeva departe,departe de acel loc sinistru care nu ii aducea aminte de iubita lui scoala de magie. ''Eu ma dau batut....mi-a ajuns...'' Isi scoase bagheta si incepu sa se joace cu aceasta, plimband-o usor printre degete si gandindu-se la alte lucruri. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,376 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |