Printre campioni
|
20 Sep 2011, 19:21
|||
|
|||
Il privea pe John total descumpanita . Ce se intamplase cu el ? Oare ea era de vina ? O lacrima ii cursese pe obrazul ei fin , alunecand in continuare pe gat si lasand o dara stralucitoare in urma acestuia . Ce a facut ? "Eu si viata mea ! Eu si sufletul asta ! Eu si suferinta mea ! M.am saturat ! De ce am ales sa .... " S.a oprit , zdruncinata . Se simtea asa de obosita , de trista de ... singura . De ce ? De ce peste tot o urmareste aceasta stare pacatoasa ? De ce tot timpul trecutul trebuia sa ii sara din nou in cap ? De ce fulgerele cadeau peste ea alaturi de ploaia rece din norii intunecati ce stateau deasupra capului ei , udand.o si indreptand.o spre moarte . Chiar trebuia sa mai suporte asta ?
Se ridicase in picioare , clatinindu.se si se sprijinise de peretele din spatele ei . Capul ii devenea tot mai greu pe umeri si dureri josnice ii apareau prin unele locuri ale acestuia . Isi dusese ambele maini la cap si se ghemuise la podea , incepand sa planga . "Iar ma comport ca o netrebnica . De ce ? " Si.l ridicase putin , cautandu.l pe astropuf dintr.o simpla privire . Era undeva in fata ei , sprijinir cu mainile de marginea geamului si privind prin aceasta . Nici el nu era intr.o stare mai buna ca a ei . Ce se intamplase cu amandoi ? Mai nou a inceput sa dea sentimentele ei si altora . "Oh no .. l.am atins , cred ca din acest motiv .. si totusi .. eu .. pana la urma ce am avut ? Nu mai stiu nimic .... " "Nu trebuie sa zici asta ! " spusese o voce de fata , calma dar cu o urma de tremurat in glas . Cine era ? Eliza isi indreptase imediat privirea sprea aceasta . Era aceeasi fata . Astropufa . Deci si.a revenit . Bravo ei . "Acum pleaca ! Nu ai ce cauta aici ! " "Stii .. e frumos la Hogwarts . Daca doresti , iti pot arata imprejurimile . Oricum am ora libera si ... " Nu mai continuase ca Eliza se ridicase deja in picioare si o privea cu ura . Nu stia ce altceva putea sa faca ca aceasta sa plece din acel loc . Nu avea de gand sa o mai suporte si pe ea . John si viperina aveau un singur gand in cap ! Sa plece cat mai repede posibil de acolo ! "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,374 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |