Printre campioni
|
20 Sep 2011, 19:38
|||
|
|||
Fata lui John se mai lumina in momentul aparitiei astropufei.Baiatul se simtea mai bine vazand ca fata e bine si ca nu a patit nimic.Se aduna cu greu de pe podeaua de marmura si intr-un final se ridica.Semnele duelului incepura sa se arate prin mici dureri in jurul unor oase.Se apropie de fata si o privi zambind.
''M-ma bucur sa vad ca esti bine...eu...imi cer scuze pentru chestia cu blestemul ala...daca as fi stiut ca va face asta, nu m-as fi duelat intr-un loc atat de plin de elevi.'' Se gandi cateva secunde la toate lucrurile care se intamplasera si apoi o privi pe Eliza.Simtea ca fata nu o prea place pe astropufa insa el, ei bine pana la urma era cineva din casa lui. ''Eu zic sa acceptam invitatia...adica...pana la urma cati elevi mai au sansa sa ajunga in timpurile astea?'' Intr-un fel asta isi dorise intreaga zi, dorea sa afle cat mai multe lucruri despre cum arata scoala in acei ani, despre fondatorii.Isi intoarse privirea catre tanara astropufa. ''Dar...as vrea sa stiu...de ce ai ramas sa vezi duelul meu cu acel viperin...adica prima oara cand te-am intrebat de ce an si asa...pareai a fi foarte grabita...'' ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,376 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |