Printre campioni
|
20 Sep 2011, 20:07
|||
|
|||
John se apropie de tanara astropufa.Nu stia ce ar fi trebuit sa o intrebe mai intai, erau atat de multe lucruri pe care baiatul dorea sa le afle incat in urmatoarele minute de tacere mintea lui incerca sa formuleze o intrebare care sa ii raspunda la cat mai multe lucruri.
O privea pe fata si brusc isi dadu seama ca roseste, fata din fata lui nu era deloc urata iar faptul ca trecuse atat de repede peste un blestem de neiertat o faceau extrem de interesanta in ochii baiatului. ''Trebuie sa imi povesteti....cum se descurca astropufii in Cupa Caselor...in vremea mea nu se prea omoara cu chestia asta...si nici cu Cupa la Vajthat...'' Se intrista putin cand isi adusese aminte de cele doua mari pierderi ale astropufiilor in anul trecut, spera insa ca fata are lucruri mai bune.Zambi inocent, pana la urma pentru el casa lui era cea mai importanta. ''Si...Helga Astropuf...nu pot sa cred...adica...un fondator...profesor?Ce preda?'' Dupa ce mai mersera cativa metri John se temu ca toate acele intrebari si viteza cu care baiatul le punea o speriau pe fata. ''Imi cer scuze...dar toate lucrurile astea sunt atat de neobisnuite...'' ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,374 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |