Printre campioni
|
21 Sep 2011, 14:46
|||
|
|||
Pufnea o data , pufnea de doua ori , si totusi , nu se mai oprea . Stia foarte bine ce avea . Efectul spuselor lui John . Deci , viperinii , sunt ceva mai buni . "Asta sa o crezi tu scumpule . Daca ai sti ce distractie am avut eu alalturi de Lily in baia lui Myrtle cu niste cercetasi boboci .. ti.ai schimba parerea , dar totusi , ai si dreptate . Unele persoane mai au si ceva creier ca sa stie cum sa se comporte , " isi spusese ea , arucandu.i astropuflui priviri nonsalante . Dar , un lucru o enerva , si era foarte clar care anume . Astropufa . Simtea cum aceasta o privea urat si cu atat mai mult , avea senzatia ca ii stie si sentimentele . "Hmm.. in curand , am sa o experimentez . Daca banuielile mele se adeveresc , atunci , cam dat.o in bara .. "
Era atat de concentrata asupra a ceea ce gandea si mai ales planurile pe care si le facea , incat nu is daduse seama pe unde merge , nici macar "discutia" dintre cei doi nu o mai auzea , desi acestia erau la cativa centimetri de ea . Ridicase capul spre tavan , apoi spre pereti , dand peste privirile aberante ale persoanelor din portrete . "Mi se par cunoscute aceste persoane , dar , parca le vazusem mai batrane ." "Pai , ma gandeam sa mergem afara , sa ne plimbam prin iarba .... " raspunsese astropufa pe un glas domol , temator , voce ce o sacaia complet pe viperina . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,376 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |