Printre campioni
|
21 Sep 2011, 19:05
|||
|
|||
John o privi pe astropufa, ideea de a iesi afara i se parea a fi o idee buna.Nu stia de ce insa de abia astepta sa vada cum arata imprejurimile castelului.Avea asteptari mari, spera ca poate fiind vorba si de perioade diferite avea sa intalneasca niste creaturi magice interesante.Creaturi care in vremurile lui erau interzise.De asemenea se simtea strain de acel castel ce nu reamintea deloc de scoala lui, de ce stia el.
''Mi se pare o idee buna.'' Se uita spre una din ferestre, avantajul acelui coridor in comparatie cu celelalte pe care tanarul se plimbase toata ziua era ca din dreptul acelor ferestre se puteau vedea paduriile si muntii din jurul castelului.Baiatul simti o caldura stranie in dreptul inimii vazand acel peisaj.Desi nu recunoscuse toata ziua acel castel, acum, vazand acel peisaj stia sigur ca se afla la Hogwarts.Isi adusese aminte de cate ori ramasese la fel de tacut in fata ferestrelor in trecut, tot asa privind spre zarile indepartate.Se intoarse apoi si o privi pe Eliza. ''Eu zic ca e o idee buna sa iesim putin pe afara, stii...am alergat toata ziua prin castel.Sigur niste aer proaspat ne va face bine.'' Stia ca ar cam fi fost timpul sa se indrepte catre vremurile lor, insa curiozitatea il impingea la alte lucruri.Si pe langa asta, nu avea nici cea mai vaga idee despre cum s-ar putea intoarce in viitor. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~O noua prietenie printre sute de trofee~ | Rosalie Vivienne Alden | 3 | 1,374 |
18 Oct 2010, 20:11 Last Post: Denise Lynch |