Povesti comice
|
10 Jan 2008, 22:06
|||
|
|||
Si melcu pleca fericit, incercand sa scape mai reped, uitandu-se a Draco de park ar fi nebun. Si o tuli repede pe geam.
"Vai harry!! Dar a fost o creatura asa de feroce!! Se uita la mn cu nishte ochi mi s-a facut super frica ![]() " mda...mai bn du-te si repeta pt lectziile de flamenco ![]() "Dar mi-am pierdut percutzele..Harry melcul se uita la mn!!! SALVEAZA-MA!!!!!" Harry lua melcul si il puse pe sub rochie, Draco incepand sa danseze flamenco mai bn k niciodata, si fiind inconjurat de aplauze, care, ciudat numai el le auzea. Atunci, o pasare colibri intra repede pe geam, si incepu sa dea din aripi si il zgarie pe fatza pe Draco. "Tata!! Vino si ia acest imens pericol, de p mn :-ss" "Nu pot fiule deoarece nu raspunde Diaconescu la tel. Ce kkt de telefon are? Sa nu imi spui k are un Siemens din ala idiot, la 100.000 vechi p kre nu si-l permite.. Of..data viitoare sa imi zica sa ii iau si eu un motorola sau nokia...Aa...Alo Diaconescu? Ce mai face Elodia? Mai delireaza?..aha...asha...ok! Draco, am o veste proasta pt u. Elodia nu poate fi cu u. Ti-o furat-o Diaconescu. O dus-o in piscina, si na!" " ![]() ![]() "Las' k ti-o dau pe Britney aceea Spears. Adik sh asha vrea sa se casatoreasca :-J" "Ete fleoshk. Ce Mosh Craciun? eu vreau pe Elodia. Adik imi pierd...delicatetzea..." "da..da...da...cum zici u ![]() OCC: LIPSa de inspiratzie |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|