Din nou cu prietenii
23 Sep 2011, 23:14
OOC: Oricine ( maxim 3 )

BIC: O zi splendida de toamna... Frunzele aurii si ruginii formau pe jos un covor multicolor. Un vanticel rece adia miscand frunzele uscate ca intr-un dans armonios.

Anaella abia ajunsese la Hogwarts din vacanta ei putin prelungita din cauza pierderii trenului. Ca de obicei, dupa terminarea vacantei cercetasa venea in locul ei special, lacul. Nu era singura care venea in acel loc magic pentru recreere. Felul in care razele tomnatice se reflectau in luciul cristalin al apei, facea locul sa fie foarte special. Pe langa asta sunetul frunzelor fasaind la cea mai mica adiere a vantului, acompaniate primavara si vara de trilurile dulci ale pasarilor, era de-a dreptul linistitor. Verdeata ierbii de alta data, era ascunsa acum de frunzele aramii cazute din batrana salcie.

Anny venea aici din multe motive, cand era trista, ingrijorata, bucuroasa, entuziasmata dar si cand era plictisita sau pur si simplu cand avea nevoie de putin timp singura sau cu prietenii. Atatea amintiri ii navaleau Anaellei in minte ori de cate ori statea in acest loc magic... Multe lucruri distractive, triste, ingrijoratoare sau infricosatoare sau intamplat aici. Toate la un loc formeaza cu adevarat magia din spatele acestui loc.

Anaella era de mult pierduta in gandurile ei indepartate legate de diverse amintiri, incat nu observa ca cineva statea in picioare langa ea si o privea atent spunand ceva ce cercetasa nu auzi bine.

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Din nou cu prietenii - by Anaella L. Hathway - 23 Sep 2011, 23:14
RE: Din nou cu prietenii - by Effy K. Dietrich - 25 Sep 2011, 23:07
RE: Din nou cu prietenii - by Bell Evans - 27 Sep 2011, 15:40
RE: Din nou cu prietenii - by Bell Evans - 02 Oct 2011, 10:24
RE: Din nou cu prietenii - by Effy K. Dietrich - 01 Oct 2011, 13:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Splendoarea unei noi prietenii Jennifer L. Campbell 12 2,388 25 Jun 2011, 13:42
Last Post: Jennifer L. Campbell