Surorile Potter.
|
24 Sep 2011, 11:38
|||
|
|||
Julieta ramasese ca si o stana de piatra..Nestiind ce sa zica....zise cateva cuvinte neintelese..si apoi tipa: Minaaaa, in spatele tau!. Dar era prea tarziu...Mina fusese trasa in intuneric de doua maini negre ca de o fantoma...Julieta disperata nestiind ce sa faca se repezi catre usa sa o deschida..dar din rasputeri incerca si incerca..si nimic! Se duse catre fereastra si dintr-o data se trantira geamurile si o voce groasa se auzi: "Mina este la mine. Ori te alaturi noua ori Mina va suferi consecintele.Ai ragaz pana maine sa te gandesti." Julieta speriata fugise cu cartea Secretele Intunericului in brate in dormitor. "Oare ce ma fac?"zise Julieta si izbucni in plans. De pe hol o auzi un baiat plangand si se apropie de ea..intreband-o: " Ce ai patit,Julieta de plangi?".."Nu am nimic.Lasati-ma in pace toti!"zise ea cu lacrimi in ochii si intr-o clipita se incuie in baie. Baiatul era hotarat sa afle ce e cu ea, dar dintr-o data vazuse cartea Secretele Intunericului...
I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|