Surorile Potter.
|
24 Sep 2011, 14:36
(This post was last modified: 24 Sep 2011, 14:37 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Julieta statea in baie rezemata de perete gandindu-se ce sa faca ce sa faca.Ii veni o idee.Iesi iute din baie si fugi ,dar se izbi de Darkason."Scuze nu am vrut ,dar am o mare urgenta si Mina e in pericol"zise Julieta." Ce pericol ce?..Calmeaza-te si explica-mi ce sa intamplat". Julieta incepu sai povesteasca intamplare si acesta ramase uimit si ingrozit. Se dusesera in sala de lectura unde au fost cele 2 fete si cautau tot felu de indici."Uite" zise Julieta."O bucata de panza neagra"...dar nu apuca sa zica ultimele 2 cuvinte caci o voce le zise: "Ai mai adus un prieten?.Ti-a expirat data de gandire.Te hotarasti daca vrei s-o salvezi pe Mina si accepti sa devi una de-a noastra,sau Mina moara."..."Euu...."zise Julieta.Dar nu apuca sa zica propozitia caci Darkason zise: Las-o pe Mina in pace.Ma sacrific eu pentru ea.Dar vocea raspunse: Nu am nevoie de tine ci de Julieta ,fiind sange din sangele Minei Potter. "Bine.Accept sa fiu una de a voastra in schimbul libertati Minei"....
I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|