Anaella L. Hathway
25 Sep 2011, 22:52
[Image: 1-2.png]
{HIS/HER MAJESTY}

Anaella Lilly Hathway
[Image: 999097608_4327eafc80_o.jpg]
* Si totusi exista iubire,
Si totusi exista blestem,
Dau lumii de stire,
Iubesc, am curaj si ma tem. ( A. Paunescu ) .

[Image: 5-2.png]
{ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW}

Anaella sa nascut intr-un orasel mic din Japonia. Era o zi friguroasa de toamna pe la mijlocul lui octombrie. A trait impreuna doar cu mama ei ( vrajitoare cu sange pur ), deoarece tatal ei fusese omorat intr-un schimb de focuri de langa o banca a incuiatilor. Tatal ei era un Incuiat cinstit si bun la suflet. El a murit la chiar o saptamana dupa nasterea fiicei sale. El si-a dat sufletul cu zambetul pe buze deoarece isi vazuse fetita chiar inainte de moarte.
Mama Anaellei nu era foarte bogata dar nu-i lipsea absolut nimic vetitei. A mers la o scoala de incuiati pana la unsprezece ani cand a primit o scrisoare de la Hogwarts. Mama ei era sigura ca era perfecta pentru aceasta scoala, deoarece inca de mica, Anaella si-a aratat talentele ei supranaturale. Anaella fusese foarte bucuroasa ca fusese acceptat undeva, deoarece in lumea incuiatilor, toti o credeau ciudata si periculoasa.
In aceasta scoala speciala Anaella si-a facut multi prieteni adevarati. Aici a fost foarte bine integrata. Multe lucruri s-au intamplat la Hogwarts, unele bune si frumoase, aletele rele si infricosatoare. Unul din lucrurile care o speriara pe Anaella era faptul ca descoperise ca era un... vampir. Nimeni, cu exceptia catorva persoane, nu stia adevarul despre ea. Acum Anaella este in anul VI si are saisprezece ani.

[Image: 3-2.png]
{DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES}

Anaella este o fata de 1.68 metri, este supla. Are ochii caprui inchisi si parul saten deschis cu tendinte spre roscat, lung pana mai jos de umeri. Are un stil de imbracaminte original. Prefera sa-si retuseze singura hainele mai vechi. Mereu poarta un colier din argint primit in dar de la prietenul ei de ziua sa de nastere. Mereu are afisat pe fata ei un zambet dulce si nevinovat.

[Image: 4-2.png]
{LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL}

Anaella este o fata vesela, amuzanta si simpatica. Invata bine dar nu este tocilara. Ii place sa-si petreaca timpul cu prietenii ei. Foarte rar o vezi trista sau abatuta din cauza unor lucruri intemeiate. Pe cat de vesela poate fi Anny, pe atat de depresiva poate fi daca cineva o tradeaza sau o minte. Este foarte sensibila cu toate ca afiseaza o personalitate puternica. Nimeni nu stie ce este in sufletul Anaellei dar uneori nu mai poate si toate sentimentele ies afara invaluind-o pe Anaella in rauri lacrimi varsate pentru diverse motive.

[Image: 6-2.png]
{THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU}

Ma numesc Elena, am 12 ani si fac RP de aproximativ 2 ani ( aproape ). Imi place sa citesc si sa compun. Fac Judo de doi ani si un pic. In prezent am centura portocalie si imi doresc sa ajung la neagra. Infatisarea mea seamana cu cea a personajului doar inaltimea si culoarea parului care e saten inchis.
Quote:O zi splendida de toamna... Frunzele aurii si ruginii formau pe jos un covor multicolor. Un vanticel rece adia miscand frunzele uscate ca intr-un dans armonios.

Anaella abia ajunsese la Hogwarts din vacanta ei putin prelungita din cauza pierderii trenului. Ca de obicei, dupa terminarea vacantei cercetasa venea in locul ei special, lacul. Nu era singura care venea in acel loc magic pentru recreere. Felul in care razele tomnatice se reflectau in luciul cristalin al apei, facea locul sa fie foarte special. Pe langa asta sunetul frunzelor fasaind la cea mai mica adiere a vantului, acompaniate primavara si vara de trilurile dulci ale pasarilor, era de-a dreptul linistitor. Verdeata ierbii de alta data, era ascunsa acum de frunzele aramii cazute din batrana salcie.

Anny venea aici din multe motive, cand era trista, ingrijorata, bucuroasa, entuziasmata dar si cand era plictisita sau pur si simplu cand avea nevoie de putin timp singura sau cu prietenii. Atatea amintiri ii navaleau Anaellei in minte ori de cate ori statea in acest loc magic... Multe lucruri distractive, triste, ingrijoratoare sau infricosatoare sau intamplat aici. Toate la un loc formeaza cu adevarat magia din spatele acestui loc.

Anaella era de mult pierduta in gandurile ei indepartate legate de diverse amintiri, incat nu observa ca cineva statea in picioare langa ea si o privea atent spunand ceva ce cercetasa nu auzi bine.

THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Anaella L. Hathway - by Anaella L. Hathway - 25 Sep 2011, 22:52
RE: Anaella L. Hathway - by Effy K. Dietrich - 25 Sep 2011, 23:43
RE: Anaella L. Hathway - by Bell Evans - 26 Sep 2011, 15:46
RE: Anaella L. Hathway - by Anaella L. Hathway - 26 Sep 2011, 22:10