Din nou cu prietenii
|
26 Sep 2011, 09:34
|||
|
|||
-"Buna Elizabeth! De cand nu te-am vazut... A trecut ceva vreme, aproape patru luni... Mi-a fost dor de tine! " spuse Anaella ridicandu-se pentru a-si imbratisa prietena.
S-au asezat si Anaella incepu sa se gandeasca la vremurile bune... Cum se strecura din castel si mergea in Padurea Interzisa, cand se refugia in Camera necesitatii sau la Oglinda lui Erised, cand descoperea diverse pasaje din castel, sau, atunci cand s-a furisat si s-a dus la Hogsmade intalnindu-se cu iubitul ei... Acel baiat la care se gandea zi si noapte. Nu isi putea lua gandul de la el, avusesera atatea clipe minunate in acea vara incat era imposibil. Atatea imbratisari si saruturi mnunate... Toate tinute in secret din cauza familiei ei, care le interzicea categoric sa fie impreuna. Oricum ei nu au renuntat asa ca s-au intalnit in secret chiar si cu riscul ca sa nu se mai vada vreodata. Anaella pierduta in gandurile ei triste nu observase ca Elizabeth ii spusese ceva. -" Scuze eram pierduta in ganduri, ce ai spus? " spuse Anny. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Din nou cu prietenii - by Anaella L. Hathway - 23 Sep 2011, 23:14
RE: Din nou cu prietenii - by Effy K. Dietrich - 25 Sep 2011, 23:07
RE: Din nou cu prietenii - by Anaella L. Hathway - 26 Sep 2011, 09:34
RE: Din nou cu prietenii - by Bell Evans - 27 Sep 2011, 15:40
RE: Din nou cu prietenii - by Bell Evans - 02 Oct 2011, 10:24
RE: Din nou cu prietenii - by Anaella L. Hathway - 27 Sep 2011, 22:36
RE: Din nou cu prietenii - by Effy K. Dietrich - 01 Oct 2011, 13:34
RE: Din nou cu prietenii - by Anaella L. Hathway - 01 Oct 2011, 14:46