Surorile Potter.
|
26 Sep 2011, 18:07
(This post was last modified: 26 Sep 2011, 18:22 by Christianne Floreine du Val.)
|||
|
|||
Mina era inca inconstienta dar o cadere brusca a unui trup , o facu sa se trezeasca.Deschise putin ochii si vazu ca era prinsa in lanturi.Cand ii deschise mai mult realiza ca nu era singura.Sora ei ,Julieta era si ea alaturi,tot in lanturi.Incepu sa se agite,dar fara folos.Lanturile continuau sa o stranga.In intuneric reusi sa desluseasca o silueta.Dupa parerea ei era o silueta inalta,cunoscuta.Incepu sa creada ca era a Devoratorului dar cand se apropie o deslusii cu totul.
-Darkason...reusi sa spuna ea.A-ai grija,Devoratorul este a-aici! Era foarte speriata.Daca devoratorul venea si il prindea pe viperin ea nu stia ce ar fi fost in stare sa faca.Se linistii , doar cand vazu trupul Devoratorului la cativa metri distanta latit pe jos.Doar atunci rasufla usurata.Isi intoarse capul catre sora ei.Era inca inconstienta. -Julieta!spuse Mina incet.Surioara...totul este bine,trezeste-te."Pana cand se va trezii tantalaul ala"isi spuse soimita in gand."De fapt, il cauta pe Darkason cu privirea ,este totul in regula,nimic nu se va mai intampla"termina ea fraza in gand.Stai ca daca era el langa ea,putea infrange orice pericol.Puteau.Amandoi.Soimitei i se paru,dupa un moment de liniste ca Devoratorul se misca."O fi din cauza intunericului"isi zise ea.Lanturile grele si reci incepura sa ii cada usor de pe trupul ei.Dupa, o eliberara si pe Julieta.Mina era inca putin tematoare.Tremura.Doar putin.Din instinct se duse si il prinse pe Darkason de brat strangandu-l putin.Ochii ei albastrii si mari priveau trupul Devoratorului cazut la pamant.Inca nu putea crede ca era tatal sau.Dar ceva ii spunea ca este o cursa la mijloc.Ceva putred.O luara pe Julieta in brate si pasira incet spre usa.In acel moment s-a auzit ceva.Soimita si viperinul s-au intors automat. Devoratorul statea in picioare cu expresie tampa pe chip.Dintr-o singura miscare fu in fata lor.Mina se intoarse repe si isi scoase bagheta: -Stupefy! Devoratorul se feri,mai repede ca niciodata.Acum era in partea cealalta a camerei dar,avusese grija sa inchida usa cu o vraja.Pe fata lui aparu furie. -Indraznesti sa ma ataci, copila?rasul isteric fu urmat de aceasta intrebare.Eu cred ca tu nu stii cu cine te pui.Am dreptate?striga el atat de tare incat i se auzi ecoul.Am dreptate?urla mai tare.Era din nou in fata soimitei.dar de data asta o lua de brat si o tanti in genunchi. -Ar cam trebui sa imi arati ceva respect,nu crezi?Se pare ca parintii tai nu te-au edicat cum trebuie.Of,of..Va trebui sa educ eu o viitoare criminala in serie. -Sa nu ma faci pe mine criminala in serie!Ai auzit?Niciodata,dar niciodata nu ma voi alatura Devoratorilor Mortii.As prefera sa mor in loc sa ma alatur voua,ripostase Mina cu ura pe chip. Devoratorul statea cu capul aplecat intr-o parte. -Dar...de ce sa irosim pe cineva cu sange pur ?spuse incet. Mina se ridica si incerca sa ajunga la usa dar Devoratorul fu mai rapid si o bloca.Pas.Blocaj.O lua de buclele satene si o tranti la pamant. -NU POTI SCAPA DE MINE!urla el. Soimita isi intoarse privirea spre Darkason cerandu-i ajutorul.In ochii ei se citea teama."Ce se va intampla cu noi?""Dar nu.Nu trebuie sa fiu asa!Pentru ca...pentru ca vom reusi sa il invingem,isi spuse fata.Cu orice pret!" Grace is our veil; vengeance, our vow. ![]() Where roses die, we rise. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|