Din nou cu prietenii
27 Sep 2011, 22:36
"- Bellishor, ce dor imi era de tine! " spuse cercetasa imbratisandu-si vechea prietena.

Cuvintele ei erau din suflet, ii fusese foarte dor de multi din castel dar de Bell ii fusese in mod special. Ea fusese prima persoana pe care o intalnise la Hogwarts. Se imprietenisera din prima clipa. Anny simtise din prima ca Bell si ea vor fi prietene bune multa vreme. Cercetasa o considera pe Bell o sora mai mare, o sora model. Si-ar fi dorit ca intr-o zi sa ajunga la fel ca fosta cercetasa.

Dupa acea lunga imbratisare Bell o imbratisa si pe Lizzie si apoi se asezara toate trei pe covorul multicolor de frunze.
"- Deci, fetelor, dupa cum stiti am cam lipsit pe-aici deci acum vreau sa-mi povestiti ce-am pierdut. " le intreba Anaella pe cele doua prietene ale ei.

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Din nou cu prietenii - by Anaella L. Hathway - 23 Sep 2011, 23:14
RE: Din nou cu prietenii - by Effy K. Dietrich - 25 Sep 2011, 23:07
RE: Din nou cu prietenii - by Bell Evans - 27 Sep 2011, 15:40
RE: Din nou cu prietenii - by Bell Evans - 02 Oct 2011, 10:24
RE: Din nou cu prietenii - by Anaella L. Hathway - 27 Sep 2011, 22:36
RE: Din nou cu prietenii - by Effy K. Dietrich - 01 Oct 2011, 13:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Splendoarea unei noi prietenii Jennifer L. Campbell 12 1,936 25 Jun 2011, 13:42
Last Post: Jennifer L. Campbell