Surorile Potter.
|
28 Sep 2011, 17:38
|||
|
|||
Mina statu putin pe ganduri parca aducandu-si aminte franturi din ceea ce vazuse ea.
-Nu sunt sigura,spuse soimita,dar cred ca suntem tot in biblioteca,doar ca....undeva mai in fund,mai spre o fundatura.Cel putin asa imi aduc eu aminte,dar nu este sigur pentru ca eram ametita cand m-a adus,zise Mina schitand un zambet. Se duse langa perete si incepu sa il pipaie.Liniste.Dupa un moment urechea soimitei se aseza delicat pe perete si ii se paru ca aude ceva. -Pasi...vin spre noi!facu ochii mari,sau...nu.Se indeparteaza.Cred ca era Devoratorul. Se intoarse apoi catre sora ei si o intreba incet: -Julieta!Ai vazut ceva cand te-au adus aici? Julieta dadu din cap a negatie.Mina era sigura ca mai cunostea locul acela dar nu stia exact unde.Se prea poate sa il fi visat.Dar era doar o simpla presupunere. -Trebuie sa gasim neaparat iesirea!Altfel Devoratorul o sa se intoarca si o sa ne duca,cu el.Si..se intoarse spre Darkason,nu pot sa cred ca cineva ar fi asa de meschin incat sa ii fure infatisarea tatalui tau.Sigur e ceva putred la mijloc,si am mai facut si eu prostia sa va amestec in toata povestea asta!Cateva momente nimeni nu isi mai spuse nimic,cautand indicii in toata incaperea. Brusc se intoarse spre Darkason si spre sora ei spunandu-le: -Imi pare rau ca v-am tarat in toata treaba asta!Nu trebuia sa veniti dupa mine!Trebuia sa..trebuia sa il fac pe Devorator sa ma duca din castel,nu sa va ademeneasca si pe voi aici!Ochii ei albastrii ca marea se facura mari de furie."Chiar nu trebuia sa ii implic "isi spuse ea.C-credeti ca ma veti putea ierta vreodata?Rugamintea fetei venea din suflet si spera din toata inima ca prietenul ei si sora ei sa o ierte. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|