Great expectations, no fear..or?
29 Sep 2011, 20:49
Marea sala parea deosebit de aglomerata in aceasta dimineata. Cercetasa de-abia isi facu loc la masa Cercetasilor, unde convinse un micut elev din anul I ca ar fi mult mai bine daca si-ar manca restul de covrig in Camera de zi a Cercetasilor, unde nu avea parte de atata aglomeratie, si unde putea sta linistit alaturi de prieteni sai.
Ramona se lipi de un elev din anul al II-lea, care se parea ca nici nu ii observa prezenta si continua sa arunce cu firmituri in persoana din fata elevei. Cu nu prea mult entuziasm cercetasa isi procura o placinta mare din platoul dinaintea sa, si incepu sa o mestece incet. Desi atat de aglomerat, totul parea linistit in jur, desigut in-afara de masa Cercetasilor, care era o intrega harababura. Ambele banci ale Cercetasilor erau pline cu copii care pareau destul de distrati si obositi pentru aceasta perioada a zilei. Pana si tavanul prezenta o multime de nori care se impingeau unul in altul, alcatuind o plapuma plumburie.
Dar dint-o data, eleva care statea in stanga Ramonei, si care parea destul de irascibila in aceasta dimineata, o lovi cu cotul direct in mijlocul toracelui, lasand-o pe mica Cercetasa din anul al III-lea fara suflare. Aceasta se ineca cu placinta sa cu mere, si incepu sa tuseasca isteric.
-Iti multumesc!” reusi Ramona sa pufaie printre tuse, cu sarcasm.

OOC: Am vazut ca n-a raspuns nimeni, asa ca m-am gandit ca nu te vei supara ca am continuat eu. Happywide

Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni.

[Image: 2a76g0h.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Great expectations, no fear..or? - by Ramona Neardow - 29 Sep 2011, 20:49