O noua prietena
|
30 Sep 2011, 22:23
|||
|
|||
Fata cea noua era insotita de o pisica neagra ca taciunele. Micutul animal se apropie de Anaella si se aseza in poala ei torcand. Cercetasei ii placeau pisicile, mai ales cele negre asa ca nu putu rezista tentatiei de a mangaia felina. Pisicile negre erau atrase de Anny din cauza partii sale intunecate de care nimeni nu stie. Toate felinele, in special pisicile negre erau atrase de vampiri. Cercetasa isi putea ascunde foarte bine coltii si isi putea controla foarte bine foamea. Asta o dovedea faptul ca dupa atatea saruturi iubitul Anaellei este inca om si nu s-a transformat in vampir.
Anny se uita din nou la fata nou venita in camera oglinzii. Aceasta o privea pe cercetasa curioasa si cu o urma de teama. " Probabil este ingrijorata din cauza pisicii... " isi spuse Cercetasa in gand. Anaella isi sterse lacrimile cu maneca de la bluza ei pe care scria alb pe negru: " Don't cry! " . Imediat ce le sterse alt sir de lacrimi se napustira pe obrazul fetei. Cercetasa se ridica in picioare ducand in brate felina la stapana ei, si spuse: -" Eu sunt Anaella Lilly Hathway, dar te rog spune-mi Anny! Ce pisica frumoasa ai! Cum te cheama? " spuse Anaella printre lacrimi si suspine. Incerca sa afiseze un zambet prietenos, dar nu reusi deloc, era prea trista petru asa ceva. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O noua prietena - by Anaella L. Hathway - 30 Sep 2011, 21:25
RE: O noua prietena - by Jake Halken - 30 Sep 2011, 22:05
RE: O noua prietena - by Anaella L. Hathway - 30 Sep 2011, 22:23
RE: O noua prietena - by Jake Halken - 30 Sep 2011, 22:41
RE: O noua prietena - by Anaella L. Hathway - 30 Sep 2011, 23:38
RE: O noua prietena - by Jake Halken - 02 Oct 2011, 19:36
RE: O noua prietena - by Anaella L. Hathway - 02 Oct 2011, 21:48
RE: O noua prietena - by Jake Halken - 03 Oct 2011, 15:52