Maybe we can be friends...
|
01 Oct 2011, 12:57
|||
|
|||
Anaella se plimba absenta prin pasajele din castel. Stia cam tot ce se putea sti despre locul in care ducea fiecare pasaj dar observa unul pe care nu-l mai vazuse vreodata.
Cercetasa mergea de-alungul pasajului intunecat pana se zari o lumina puternica. "Pasajul asta cred ca duce afara din castel daca este atata lumina..." gandi Anaella. Anny avuse dreptate coridorul ducea catre curtea interioara a castelului. Iesi afara si pasajul lung, rece si intunecos si ajunse afara unde era frumos , cald si luminos, o vreme neobisnuit de calda pentru inceputul lui octombrie. La cativa metri de cercetasa statea o fata din anul I de la Ochi-de-Soim. O vazuse la sortare. Se apropie de aceasta si ii puse mana pe umar. Anaella spuse cu un glas dulce si prietenos: -" Buna eu sunt Anaella Lilly Hathway, sunt la cercetasi. Tu cum te numesti? " Era neobisnuit tonul vesel al cercetasei, de cand venise la Hogwarts intrase intr-o depresie groaznica. Probabil era din cauza vremii neobisnuit de frumoase. Anaella astepta raspunsul Soimitei... ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Maybe we can be friends... - by Melissa A. Reningan - 01 Oct 2011, 12:46
RE: Maybe we can be friends... - by Anaella L. Hathway - 01 Oct 2011, 12:57
RE: Maybe we can be friends... - by Melissa A. Reningan - 01 Oct 2011, 13:07
RE: Maybe we can be friends... - by Anaella L. Hathway - 01 Oct 2011, 14:31
RE: Maybe we can be friends... - by Melissa A. Reningan - 01 Oct 2011, 14:46
RE: Maybe we can be friends... - by Anaella L. Hathway - 01 Oct 2011, 14:57
RE: Maybe we can be friends... - by Melissa A. Reningan - 01 Oct 2011, 15:16
RE: Maybe we can be friends... - by Anaella L. Hathway - 01 Oct 2011, 22:14