Din nou cu prietenii
01 Oct 2011, 14:46
"-Macar partea cu distratul dupa ora stingerii a ramas la fel. Mai stii Bell cum era cand mergeam noaptea la oglinda lui Erised sau in camera Necesitatii si cand observai ca lipsesc veneai dupa mine si mereu ma gaseai."
Anaella avea atatea amintiri aici, unele stiute de prietenii apropiati ca Bell altele care le stia doar Anny... Atatea aventuri, periculoase, palpitante si uneori amuzante se intamplasera la Hogwarts incat cercetasa abia mai tinea sirul amintirilor.
Le observa chipurile prietenelor ei care pareau binedispuse astazi. Si Anaella ar fi vesela si energica ca de obicei daca nu ar fi atat de pierduta in gandurile ei. Dorul pentru "el" era prea puternic pentru ea si din cand in cand mai visa din nou cu ochii deschisi nefiind atenta la discutia celor doua prietene ale Anney.
Dupa putina vreme de visare, Anaella le spuse fetelor cu fata ei care parca cerea ceva periculos si riscant:
-" Hey, fetelor, ce-ar fi sa ne intalnim in seara asta pentru putina adrenalina... "
Tipic pentru Anny. Ii placea sa riste totul... De mult nu mai fusese in pericol ii era dor de acel sentiment de nesiguranta... Cercetasa astepta entuziasmata raspunsul fetelor...

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Din nou cu prietenii - by Anaella L. Hathway - 23 Sep 2011, 23:14
RE: Din nou cu prietenii - by Effy K. Dietrich - 25 Sep 2011, 23:07
RE: Din nou cu prietenii - by Bell Evans - 27 Sep 2011, 15:40
RE: Din nou cu prietenii - by Bell Evans - 02 Oct 2011, 10:24
RE: Din nou cu prietenii - by Effy K. Dietrich - 01 Oct 2011, 13:34
RE: Din nou cu prietenii - by Anaella L. Hathway - 01 Oct 2011, 14:46

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Splendoarea unei noi prietenii Jennifer L. Campbell 12 1,936 25 Jun 2011, 13:42
Last Post: Jennifer L. Campbell