Maybe we can be friends...
01 Oct 2011, 14:46
"-Sigur ca nu.Multi oameni imi zic asa." spuse ea zambind cald catre Anaella."Eu m-am nascut in Londra,mai exact in centrul orasului." folosise un accent britanic,fiind mandra ca s-a nascut in Londra.
Defapt,Londra era un oras minunat.Aveai ce vedea,daca te uitai atent la fiecare monument sau la fiecare stand care avea rafturi cu brosuri.Chiar daca in Londra era vremea mai mohorata,era un oras superb.Melissa vazuse ca Anaella era foarte fericita.Poate ca va putea devenii prietena cu fata.Poate...acest cuvant are multe intelesuri,dar numai unele sunt dezvaluite lumii.Isi intrerupse visarea ei obisnuita,si se uita la drum.Curtea avea foarte multi copaci care faceau umbra.Multi elevi stateau in grupuri sub un copac si radeau sau povesteau.Era o atmosfera plina de veselie si de armonie.Era foarte placut sa privesti fiecare elev,incercand sa iti dai seama de ce rade sau de ce plange.
"-Tu unde te-ai nascut?" intreba curioasa,oprindu-se din drum,iar dupa cateva secunde isi miscase iar picioarele,admirand cerul,dar si peisajul din curte care era mirific.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Maybe we can be friends... - by Melissa A. Reningan - 01 Oct 2011, 14:46