Maybe we can be friends...
|
01 Oct 2011, 14:57
|||
|
|||
"-私は、日本の小さな町で生まれました。Adica: Eu m-am nascut intr-un oras mic din Japonia." spuse Anaella in japoneza apoi traducand ce a spus.
Era mandra de faptul ca era asiatica. Erau multe de vazut in japonia, pe langa aglomeratia Tokio-ului, mai erau nenumarate temple, erau peisaje minunate, cum ar fi cel pe care il puteai vedea din spatele casei mamei Anaellei. Pe langa arhitectura originala, picturile, costumele populare si limba distincte, felul japonezilor de a fi era diferit de a celorlalte popoare. Chiar si medicina japoneza era mult mai eficienta decat medicina moderna. Anaella nu isi amintea sa fi luat vreodata un medicament normal, toate colile pe care le-a avut - si nu au fost putine - au fost tratate cu remedii japoneze. " Ti-ai fi dorit sa fii la alta casa in afara de Ochi de Soim? " o mai intreba cercetasa pe soimita. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Maybe we can be friends... - by Melissa A. Reningan - 01 Oct 2011, 12:46
RE: Maybe we can be friends... - by Anaella L. Hathway - 01 Oct 2011, 12:57
RE: Maybe we can be friends... - by Melissa A. Reningan - 01 Oct 2011, 13:07
RE: Maybe we can be friends... - by Anaella L. Hathway - 01 Oct 2011, 14:31
RE: Maybe we can be friends... - by Melissa A. Reningan - 01 Oct 2011, 14:46
RE: Maybe we can be friends... - by Anaella L. Hathway - 01 Oct 2011, 14:57
RE: Maybe we can be friends... - by Melissa A. Reningan - 01 Oct 2011, 15:16
RE: Maybe we can be friends... - by Anaella L. Hathway - 01 Oct 2011, 22:14