Surorile Potter.
|
01 Oct 2011, 15:14
|||
|
|||
-C-ce naiba!striga Mina.Isi scoase bagheta si incerca sa se tina dupa femeia devorator.Julieta era imediat in spatele ei urmand-o indeaproapre fiind atenta la orice miscare de-a ei.Mina vazu cum Darkason era tras de femeie si ea si din instinct striga o vraja.
-Stupefy! Devoratoarea ii opri vraja intorcandu-se lejer inapoi si tintuind-o cu privirea.Pe fata ei erau si spaima dar si bucuria ca o gasise tocmai pe cea care o cauta. -Mai,mai mai..ce avem noi aici?Se pare ca mica soimita a venit sa-si salveze prietenul,rase ea. Mina isi inclesta pumnii dorindu-si din tot sufletul sa ii traga una femeii. -Acum ca ma ai pe mine,lasa-l pe el! Se auzi un ras isteric dupa care femeia inainta cativa pasi fiind fata in fata cu Mina.Aceasta se puse un pas in spate. -Se pare ca ti-ai adus si iubita surioara cu tine!Si mai bine,se bucura ea.Stapanul a zis ca doar una si in viata,dar se pare ca eu am sa ii fac o surpriza si am sa ii dublez cererea.Ochii albastrii ai Minei o priveau cu dispret.Se uita spre Darkason.Acesta era inca in ghearele Devoratoarei.Se priveau fix niciuna miscandu-se.Dar in timp ce se intampla acest lucru,o plata mare incepu sa o invaluie pe femeie.Era verde si cu tepi,din varful lor parca rasarind un boboc de floare.In acel moment Mina isi dadu seama ce se intampla.Ea crease o diversiune fara sa vrea,in timp ce Julieta o incoltise pe Devoratoare cu planta. -Ce mai e si asta?intreba ea cu ochii tinta la planta.In timp ce incerca sa se dezlege ii dadu drumul lui Darkason. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|