|
|
02 Oct 2011, 10:10
|
|
Bell Evans
|
RP Posts: 2896
Casa: Niciuna
Galeoni: 4367
Animal: Bufnita alba - Eowyn
|
|
- Ridica usor din umeri, zambind; viata ei se schimbase atat de mult, intr-un timp atat de scurt. Era prinsa ca intr-o capcana cand i se punea intrebarea asta. Nu putea sa povesteasca tot - i-ar fi luat zile intregi.
"-Pot spune ca totul a luat o intorsatura la care nu ma asteptasem niciodata" raspunse tanara, chicotind incet. Isi prinse o suvita de par intre degete si incepu sa se joace cu ea.
Cazu din nou pe ganduri, incercand sa realizeze unde incepusera toate aceste fapte care acum reprezentau centrul universului ei; nu stia - sau cel putin, nu stia in ce amintiri sa caute. Era constienta ca nu facuse o greseala - asa cum crezuse la inceput - ci luase probabil cea mai buna decizie din toata viata ei.
Tocmai ea, care fugea de alegeri mai ceva ca Dementorii de Patronusi; ii scapa un mic chicot cand ideea ii aparu in cap, iar apoi zambi. Isi ridica privirile si observa ca Rosalie se uita la ea, putin dezorientata.
Ii zambi, revenind la ceasca de ciocolata calda; era atat de bine sa fii din nou cu un prieten vechi. Ii dusese dorul intr-o perioada. O perioada pe care incerca sa nu si-o mai aminteasca.
"-Mi-a fost dor de tine" sopti ea, intr-un sfarsit; simtise nevoia sa ii spuna asta. "Mai ales ca in ultimul timp nu ne-am prea intalnit. Am avut si eu probleme, tu ai avut treaba, ma rog. Important e ca acum suntem aici" continua Bells, cu o urma de zambet in glas.
|
|
Messages In This Thread |
RE: A place in this world - by Bell Evans - 02 Oct 2011, 10:10
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|