|
The wrong choice
|
|
02 Oct 2011, 14:30
|||
|
|||
|
În primul rând îmi cer scuze că n-am mai comentat. Dar v-am citit fiecare capitol cu o plăcere imensă
Aveţi un mod de a descrie aparte, simplu , dar totuşi frumos, şi chiar mi-a plăcut povestea, e foarte originală . Mi-a plăcut mult finalul, (chiar dacă nu sunt adepta finalurilor fericite, mie îmi plac mai mult cele tragice sau parţial tragice ). Chiar simt că meritau asta, după toată suferinţa asta au parte un final fericit. Totuşi îmi pare rău că s-a terminat. Dar cum se spune, tot ce e bun trebuie să aibă un sfârşit, nu? Oricum va rămâne în inima mea această poveste şi , cum a spus şi Jenn, aştept epilogul > <
![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| .So Wrong. | Isabella River | 30 | 9,717 |
08 Oct 2010, 13:52 Last Post: Helena Daphne Rose |
|

Aveţi un mod de a descrie aparte, simplu , dar totuşi frumos, şi chiar mi-a plăcut povestea, e foarte originală . Mi-a plăcut mult finalul, (chiar dacă nu sunt adepta finalurilor fericite, mie îmi plac mai mult cele tragice sau parţial tragice
). Chiar simt că meritau asta, după toată suferinţa asta au parte un final fericit. Totuşi îmi pare rău că s-a terminat. Dar cum se spune, tot ce e bun trebuie să aibă un sfârşit, nu? Oricum va rămâne în inima mea această poveste şi , cum a spus şi Jenn, aştept epilogul
<
![[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]](https://78.media.tumblr.com/bc260bf5730a793b684a6b92f86f2778/tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif)