Maybe we can be friends...
02 Oct 2011, 15:57
-" In anul VI, din pacate... Anul viitor va fi ultimul... Imi doresc foarte mult sa raman totusi la Hogwarts ca profesoara sau orice. "
Anaella parca vrea sa dea timpul inapoi sa ajunga iar in anul I. Sa aiba tot timpul din lume pentru si mai multe aventuri periculoase... Era fericita pentru ca isi facuse multi prieteni noi si ca facuse multe lucruri, dar parca un an si un pic i se parea prea putin pentru toate peripetiile pe care le avea in cap cercetasa. In primul rand vroia sa cunoasca chiar toate locurile din scoala pentru ca inca nu le descoperise pe toate. Mai erau atatea de vazut si de facut... Dar timpul merge inainte si nu se uita in spate. Cercetasa trebuia sa se gandeasca ca odata cu plecarea ei veneau alti boboci care vor ajunge si ei intr-un sfarsit in anul VII si tot asa avea sa fie pana la sfarsitul eternitatii. Nu avea rost sa planga pentru ca acest basm minunat nu mai avea mult pana sa se termine... Cineva spusese odata: " Cand viata iti ofera un vis care iti intrece de departe orice asteptari, nu e de bun-simt sa jelesti atunci cand se sfarseste. "
Sirul regretelor Anaellei fu intrerupt de Lissa care spunea ceva...
-" Scuze... ma gandeam la ceva... poti repeta te rog? " spuse Anny.

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Maybe we can be friends... - by Anaella L. Hathway - 02 Oct 2011, 15:57